Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norja

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norja

Tervetuloa Comfort Hotel® Xpress Youngstorgetiin! Me olemme hotelli sinulle, joka haluat asua edullisesti, mutta keskellä Oslon parasta kaupunginosaa, Youngstorgetia. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,9
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Comfort Hotel Xpress Youngstorget -hotelliin – moderni ja edullinen hotelli keskellä Oslon trendikästä Youngstorgetin aluetta. Täällä sinua odottavat kaupungin syke, parhaat ostosmahdollisuudet ja vilkas yöelämä  aivan nurkan takana.

Oslon trendikkäin sijainti

Täydellinen hotelli sinulle, joka haluat yöpyä keskellä kaupungin sykettä. Hotellimme sijaitsee trendikkäällä Youngstorgetin alueella, Oslon keskustassa, tarjoten sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kaupungin kattavaan palvelutarjontaan tutustumiseen. Tee ostoksia mielin määrin tai istahda alas lasilliselle hyvää viiniä ja rentoudu. Myös kuuluisa Aker Bryggen alue ja Oslon päärautatieasema ovat mukavan lähellä. Täältä voit lukea lisää Oslosta.

Uutta ja innovatiivista

Comfort Hotel Xpress on erilainen hotelli! Hotelli on avattu tammikuussa 2011 ja sitä laajennettiin uusilla huoneilla ja aulalla vuonna 2021. Voit viettää aikaa alakerroksessa pelaten pöytätennistä ystäviesi kanssa odotellessasi, että laundromatimme pesee pyykkisi. Hotellimme moderni sisustus ja iloiset värit saavat vieraat hyvälle tuulelle. Hotellimme on kaikkea muuta kuin harmaa ja arkinen  tyylimme on ennen kaikkea Edgy! Kattoterassimme on huikean mielenkiintoinen kohtaamispaikka, ja alakerrassa voit haastaa ystäväsi kisaan flipperin herruudesta tai pistää pystyyn jalkapallomatsin, pöytäkoossa tosin. Meillä sinua odottaa erilainen hotellielämys.

Ei mitään turhanpäiväistä

Hotellimme on todellinen fiksujen ratkaisujen hotelli ja sopii täydellisesti sinulle, joka et halua tuhlata rahojasi turhanpäiväisyyksiin. Hotellistamme et löydä huonepalvelua, etkä minibaaria, sen sijaan ympäri vuorokauden auki oleva aulamyymälämme tarjoaa runsain mitoin naposteltavaa, ruokaa ja juomaa (tietenkin edulliseen hintaan). Teemme myös parhaamme ympäristön hyväksi, mikä myös näkyy hotellissamme muun muassa siten, että hotellissamme ei ole ravintolaa. Olemme minimoineet myös kylpypyyhkeiden ja vuodevaatteiden pesusta aiheutuvan ympäristövaikutuksen.

Kuntosalimme on avoinna ympäri vuorokauden

Comfort Hotel Xpress Youngstorget -hotellissa on hyvinvarustettu kuntosali, jossa voi harjoitella sekä kunto- että lihastreeniä. Kuntosalimme on auki ympäri vuorokauden, joten voit treenata silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Mahtavat, kompaktit huoneet

Hotellissamme on 240 trendikästä hotellihuonetta. Huoneet ovat kompakteja ja viihtyisiä ja sisustettu raikkailla väreillä ja trendikkäillä huonekaluilla. Meillä sinua odottaa aina siisti, raikas ja viihtyisä hotellihuone saapuessasi hotelliimme. Vieraille, jotka viipyvät hotellissamme pidempään kuin yhden yön yli: voidaksemme pitää hotellihuoneiden hinnan kohtuullisina huoneet siivotaan joka neljäs päivä. Huonesiivouksen saa halutessaan myös useammin kuin joka neljäs päivä, tässä tapauksessa veloitamme palvelusta hieman. Lisätietoa saat hotellimme vastaanotosta.

Yhteystiedot

  • Møllergata 26 0179 Oslo , Norja

Löydä hotellille

Metro

Oslon päärautatieasema Oslo S/Jernbanetorget

Bussi ja raitiovaunu

Brugata tai Oslon päärautatieasema Oslo S

Gardermoen lentokentältä

Yhdysjuna Oslon päärautatieasemalle Oslo S, josta 7 minuutin kävelymatka hotellille.

Taksi

Suosittelemme: Oslo Taxi.
Soita +47 023 23 tai lataa sovellus lähettämällä viesti "taxifix"
numeroon +47 023 23.

Tietoja hotellista Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Hotellihuoneiden määrä

240 huonetta

Etäisyys lentokentältä

Oslon lentokenttä, Gardermoen: 52 km,
noin 35 minuuttia

Etäisyys paikallisliikenteestä

Raitiovaunu/bussi, Brugata: 400 metriä
Oslon päärautatieasema Oslo S/Jernbanetorget: 750 metriä

Oslon päärautatieasemalta Oslo S lähtee joka kymmenes minuutti yhdysjuna Gardermoen lentokentälle.

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.