Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norja

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norja

Tervetuloa Comfort Hotel® Xpress Youngstorgetiin! Me olemme hotelli sinulle, joka haluat asua edullisesti, mutta keskellä Oslon parasta kaupunginosaa, Youngstorgetia. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,9
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Compact yhden hengen huone Maks. 1 henkilö

Lue lisää map
Yhden hengen Compact-huoneemme ovat niin pieniä, ettei niissä ole tilaa suurelle vuoteelle. Siitä huolimatta nämä huoneet eivät eroa paljonkaan kahden hengen Compact-huoneistamme. Niistä löydät kaiken tarvitsemasi, mutta et mitään turhaa. Saat rahoillesi vastineeksi hyvän yöunen ja 120 cm leveän, mukavan vuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku ja tarpeeksi tilaa sen käyttämistä varten. Mahdut tietenkin myös sulkemaan wc-pytyn kannen. Wi-fi on nopea ja TV suuri (43").
 • Tupakointi kielletty
 • Compact-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Compact kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Kahden hengen Compact-huoneemme eivät ole suuria. Ollaksemme rehellisiä meidän täytyy todeta niiden olevan melko pieniä. MUTTA niissä on täsmälleen kaikki tarvitsemasi eikä paljon muuta. Tällaisen huoneen valitessasi maksat hyvästä yöunesta raikkaassa, 140 cm leveässä vuoteessa. Kylpyhuoneessa on suihku ja tilaa liikkua pudottamatta tavaroita. Myös wc-istuimen kannen sulkemiseen on tilaa. Wi-Fi on nopea ja vaikka itse huone on pieni, TV on suuri (43").
 • Tupakointi kielletty
 • Compact-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Kahden hengen Standard-huoneemme ovat kooltaan keskikokoisia. Ne ovat suurempia kuin pienimmät huoneemme ja pienempiä kuin suurimmat. Täältä löydät hieman enemmän tilaa oleskeluun, ja usein (mutta ei aina) huoneessa on myös ylimääräistä istuintilaa. Saat rahallesi vastineeksi hyvän yöunen ja raikkaan, 160 cm leveän parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku ja tarpeeksi tilaa sen käyttämiseen – useat näistä huoneista ovat myös esteettömiä ja tällöin niissä on tietenkin tarvitsemaasi tilaa kääntymiseen. Siellä on tietenkin myös tilaa wc-pytyn kannen laskemiseen. Wi-fi on nopea ja TV suuri (32").
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Kahden hengen Standard twin -huoneemme ovat kooltaan keskikokoisia. Ne ovat suurempia kuin pienimmät huoneemme ja pienempiä kuin suurimmat. Täältä löydät hieman enemmän tilaa oleskeluun, ja usein (mutta ei aina) huoneessa on myös ylimääräistä istuintilaa. Kahdella erillisellä vuoteella varustetut huoneemme ovat usein hieman suurempia kuin parivuoteelliset huoneet, mutta se jää nähtäväksi. Saat rahallesi vastineeksi hyvän yöunen ja raikkaan, 160 cm leveän parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku ja tarpeeksi tilaa sen käyttämiseen – useat näistä huoneista ovat myös esteettömiä ja tällöin niissä on tietenkin tarvitsemaasi tilaa kääntymiseen. Siellä on tietenkin myös tilaa wc-pytyn kannen laskemiseen. Huoneessa on myös tilaa vaatteiden ripustamista varten. Wi-fi on nopea ja TV suuri (32").
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kolmen hengen huone Maks. 3 henkilöä

Lue lisää map
Kolmen hengen Standard-huoneemme ovat meidän mittapuumme mukaan suuria. Täältä löydät enemmän tilaa kuin keskikokoisista huoneista, ja huoneessa on siis tilaa useammille henkilöille. Huoneessa voi olla joko kolme erillistä, 90 cm leveää vuodetta tai yksi parivuode (160 cm) ja yksi erillinen vuode (90 cm). Kylpyhuoneessa on suihku ja kenties tilaa myös muutaman tanssiaskeleen ottamiseen. Sinulla on myös tilaa ottaa kaksi – tai kolme – wc-paperipalaa. Hiustenkuivaajan joudut ehkä jakamaan muiden kanssa. Wi-Fi on nopea ja TV suuri (32").
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 6 henkilöä

Lue lisää map
Nämä huoneet ovat meidän mittapuumme mukaan XL-huoneita. Huoneissa on tilaa 4–6 henkilölle, ja niiden kokoonpanot voivat vaihdella hieman. Löydät joko 6 erillistä vuodetta kerrossänkyinä (pääset kiipeämään ylävuoteeseen!) tai yhden parivuoteen (160 cm) ja kaksi kahdesta erillisestä vuoteesta koostuvaa kerrossänkyä (2x90 cm). Huoneesta löytyy myös runsaasti tilaa matkatavaroille ja vaatteille. Kylpyhuoneessa on suihku ja hyvin tilaa kaikkien tavaroille – ehkäpä myös tilaa muutaman tanssiaskeleen ottamiseen. Hiustenkuivaajan joudut kenties jakamaan muiden kanssa, mutta laitamme tarvittaessa esille yhden ylimääräisen. Wi-Fi on nopea, TV (kuten moni muukin asia näissä huoneissa) hieman suurempi (55"), ja joissakin näistä huoneissa on myös oma istuinryhmä!
 • Tupakointi kielletty
 • Kerrossänky
 • Perhehuone
Katso hinnat ja saatavuus

XXL-huone Maks. 8 henkilöä

Lue lisää map
NYT puhutaan asiaa. XXL-huoneemme ovat suurempia kuin monien oslolaisten ensiasunto. Täällä on tilaa koko kaveriporukalle, perheelle, bändille tai puolelle jalkapallojoukkueelle. 8 vuodepaikkaa parivuoteina (160 cm), yhden hengen kerrossänkyinä (90 cm) ja kahden hengen hengen kerrossänkyinä (160 cm). Huoneessa on myös oma ruoka- tai työpöytä, tuoleja tietenkin todella tilava kylpyhuone, jossa on tilaa kaikkien tavaroille. Hiustenkuivaajan joudut ehkä jakamaan muiden kanssa, mutta laitamme tarvittaessa esille yhden ylimääräisen. Myös Wi-Fi on nopea, ja TV on erityisen suuri (55"). Nämä huoneet sopivat erinomaisesti kokoushuoneiksi, jos kaipaat sellaista. Huoneessa on pieni jääkaappi, mutta kerrosta alempana, aulassa, on jaettu keittiö ja pesuautomaatti, jos sinun tarvitsee pestä pyykkiä koneellinen tai pari.
 • Tupakointi kielletty
 • Kerrossänky
 • Perhehuone
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.