Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Central Station Oslo ,  Norja

Comfort Hotel® Xpress Central Station

Oslo,  Norja

Kuten nimestäkin voi jo päätellä, Comfort Hotel Xpress Central Station sijaitsee huippupaikalla Oslon päärautatieaseman vieressä, Oslon keskustassa. Koe erilainen hotellielämys keskellä trendikästä, sykkivää Osloa.

Comfort Hotel® Xpress Central Station 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Moderate kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Viihtyisät kahden hengen Moderate-huoneemme ovat kooltaan noin 14 neliömetriä ja niissä on 140 cm leveä parivuode ja kaikki tarvittava ihanaa yöpymistä varten. Huone on kalustettu vuoteella, kirjoituspöydällä ja laajakulma-TV:llä. Kaikkien huoneiden kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja. Huoneesta aukeaa näkymä takapihaa tai katua kohti.
 • Tupakointi kielletty
 • Moderate-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Kahden hengen Standard-huoneemme ovat kooltaan noin 20 neliömetriä ja huoneissa on 160 cm leveä parivuode. Huoneessa on kaikki tarvitsemasi mukavaa yöpymistä varten Norjan pääkaupungissa. Huoneen kalustukseen kuuluu kirjoituspöytä, tuoli ja laajakulma-TV. Kaikkien huoneiden kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja. Huoneesta avautuu näköala joko kadulle tai Oslo S:ää ja Jernbanetorgetia kohti.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kaksi erillistä vuodetta Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Kauniit ja viihtyisät kahden hengen Standard-huoneemme ovat kooltaan 16 neliömetriä. Kompaktissa huoneessa on kaikki, mitä tarvitset mukavaan yöpymiseen. Huoneessa on kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta sekä kirjoituspöytä, tuoli ja taulutelevisio. Kaikkien huoneiden kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Superior 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 3 henkilöä

Lue lisää map
Kahden hengen Superior-huoneemme ovat kooltaan 18 neliömetriä ja niissä on kaikki tarvittava ihanaa yöpymistä varten. Huone on varustettu kahdella 90 cm leveällä vuoteella ja vuodesohvalla. Huoneen kalustukseen kuuluu lisäksi kirjoituspöytä, tuoli ja laajakulma-TV. Kaikkien huoneiden kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja. Huoneen ikkunoista avautuu näkymä takapihaa tai katua kohti.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Vuodesohva
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Kahden hengen Deluxe-huoneessa on kaksi erillistä vuodetta. Huone on kooltaan 17–20 neliömetriä ja siellä on kaikki tarvittava viihtyisää yöpymistä varten (ja hieman enemmänkin). Huoneesta käsin voit nauttia yksityisen kattoterassin rauhasta istuinkalusteineen ja Jernbanetorgetia tai Oslonvuonoa kohti avautuvasta näköalasta. Huoneen kalustukseen kuuluu myös kirjoituspöytä ja laajakulma-TV. Kaikkien huoneiden kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja.
 • Parveke
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Kahden hengen Deluxe-huoneessa on 160 cm leveä parivuode. Huone on kooltaan 17–20 neliömetriä ja siellä on kaikki tarvittava viihtyisää yöpymistä varten (ja hieman enemmänkin). Huoneesta käsin voit nauttia yksityisen kattoterassin rauhasta istuinkalusteineen ja Jernbanetorgetia tai Oslonvuonoa kohti avautuvasta näköalasta. Huoneen kalustukseen kuuluu myös kirjoituspöytä ja laajakulma-TV. Kaikkien huoneiden kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja.
 • Parveke
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.