Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norja

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norja

Ainutlaatuisessa Comfort Hotel Grand Centralissa asut Oslon päärautatieaseman tuntumassa, kaupungin trendikkäimmässä Bjørvikan kaupunginosassa. Tervetuloa!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Comfort Hotel Grand Central hotellissa on kuusi uniikkia sviittiä jotka tarjoavat lähtemättömän vaikutuksen vierailuusi. Täältä voit lukea lisää kahden hengen sviiteistämme.

Rokkaa legendojen kanssa

Rock'n'roll-sviittimme ovat kunnianosoitus kahdelle maailman kuuluisimmalle rockyhtyeelle, nimittäin Rolling Stonesille ja Led Zeppelinille. Sviitti 212:sta löytyy Rolling Stones-yhtyeen logo ja sviitissä 224 on ainutlaatuinen taideteos, Led Zeppelinin legendaarisen levynkannen mukaan.

Rosa für alle

Sviitti 324 on yksinkertaisesti koettava. Täällä asut keskellä herkullisin detaljein maustettua vaaleanpunaista ja valkoista unelmaa.

Teollisista muotoilua modernilla otteella

Jos sinua viehättää teollinen design modernilla otteella, suosittelemme, että varaat sviittimme numero 312. Sviitissä on myös alastaitettava ekstravuode, ja sviitti sopii täydellisesti yöpymiseen myös kolmelle henkilölle.

Leiki Don Draperia

Haluatko kokeilla miltä tuntuisi astua "Mad Men"-hahmon kenkiin yhden päivän ajaksi? Silloin suosittelemme, että varaat sviitin numero 332. Sviitin ainutlaatuinen design on tunnetun tanskalaisen arkkitehdin Arne Jacobsenin käsialaa.

Kuninkaallista oleskelua

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä esittelemme sviittimme numero 232. Tämä uskomattoman loistelias huone on toiminut aikaisemmin asemamestarin konttorina ja kuninkaan henkilökohtaisena odotussalina. Huoneen design on viehättävä yhdistelmä uutta ja vanhaa ja sviitin huolellisesti valitut huonekalut ovat Kare designin käsialaa. Tämä sviitti sopii täydellisesti erityisiin tilaisuuksiin.

Varaukset

Varaa kahden hengen sviitti verkkosivuiltamme kohdasta Varaa tästä tai ota yhteyttä suoraan hotelliin saadaksesi lisätietoja sviiteistämme.
Voit soittaa meille numeroon + 47 22 98 28 00 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen co.grand.central@strawberry.no.
Tervetuloa!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.