Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norja

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norja

Ainutlaatuisessa Comfort Hotel Grand Centralissa asut Oslon päärautatieaseman tuntumassa, kaupungin trendikkäimmässä Bjørvikan kaupunginosassa. Tervetuloa!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Grand Central

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Comfort Hotel Grand Central hotellissa on kuusi uniikkia sviittiä jotka tarjoavat lähtemättömän vaikutuksen vierailuusi. Täältä voit lukea lisää kahden hengen sviiteistämme.

Rokkaa legendojen kanssa

Rock'n'roll-sviittimme ovat kunnianosoitus kahdelle maailman kuuluisimmalle rockyhtyeelle, nimittäin Rolling Stonesille ja Led Zeppelinille. Sviitti 212:sta löytyy Rolling Stones-yhtyeen logo ja sviitissä 224 on ainutlaatuinen taideteos, Led Zeppelinin legendaarisen levynkannen mukaan.

Rosa für alle

Sviitti 324 on yksinkertaisesti koettava. Täällä asut keskellä herkullisin detaljein maustettua vaaleanpunaista ja valkoista unelmaa.

Teollisista muotoilua modernilla otteella

Jos sinua viehättää teollinen design modernilla otteella, suosittelemme, että varaat sviittimme numero 312. Sviitissä on myös alastaitettava ekstravuode, ja sviitti sopii täydellisesti yöpymiseen myös kolmelle henkilölle.

Leiki Don Draperia

Haluatko kokeilla miltä tuntuisi astua "Mad Men"-hahmon kenkiin yhden päivän ajaksi? Silloin suosittelemme, että varaat sviitin numero 332. Sviitin ainutlaatuinen design on tunnetun tanskalaisen arkkitehdin Arne Jacobsenin käsialaa.

Kuninkaallista oleskelua

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä esittelemme sviittimme numero 232. Tämä uskomattoman loistelias huone on toiminut aikaisemmin asemamestarin konttorina ja kuninkaan henkilökohtaisena odotussalina. Huoneen design on viehättävä yhdistelmä uutta ja vanhaa ja sviitin huolellisesti valitut huonekalut ovat Kare designin käsialaa. Tämä sviitti sopii täydellisesti erityisiin tilaisuuksiin.

Varaukset

Varaa kahden hengen sviitti verkkosivuiltamme kohdasta Varaa tästä tai ota yhteyttä suoraan hotelliin saadaksesi lisätietoja sviiteistämme.
Voit soittaa meille numeroon + 47 22 98 28 00 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen co.grand.central@strawberry.no.
Tervetuloa!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.