Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Børsparken Oslo ,  Norja

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo,  Norja

Comfort Hotel Børsparken sijaitsee parhaimmalla paikalla Oslon keskustassa, Oslon päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Hotelli kunnostettiin vuonna 2021 ja hotellin kuntosali kattaa koko alakerroksen.

Comfort Hotel® Børsparken 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,6
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Børsparken

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Aloita päiväsi terveellisellä ja ravitsevalla aamiaisella. Me voimme tarjota monia herkullisia vaihtoehtoja sekä suuren valikoiman ekologisia tuotteita. Meillä voit nauttia myös terveellisestä kaurapuurosta, keitetyistä kananmunista, munakokkelista, pekonista, useista erilaisista leikkeleistä, hedelmistä sekä monista vihreistä vaihtoehdoista.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.30 - 11.00
Sunnuntai:  07.30 - 11.00

Palveluidemme aukioloajoissa on mahdollisia muutoksia kesäaikaan, sekä juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin tarkastaaksesi voimassa olevat aukioloajat.

Pysäköinti

Hotellilla ei ole omia pysäköintipaikkoja, mutta lähistöllä sijaitsee pysäköintitalo, Paleet Parkering, jonka löydät vain korttelin päässä hotellin sisäänkäynnistä. Hotellia ympäröivillä kaduilla on myös joitakin kunnallisia pysäköintipaikkoja, mutta huomioithan niitä koskevat pysäköintirajoitukset kalliin sakon välttämiseksi.

Aulamyymälä

Jos nälkä yllättää, tai olet unohtanut pakata mukaan jotain tuiki tarpeellista, ei hätä ole tämän näköinen – käytännöllinen ja hyvin varustettu aulamyymälämme palvelee sinua vuorokauden ympäri. Aulamyymälästämme voit ostaa kaikkea kivennäisvedestä olueen ja voileivistä salaatteihin, sekä jugurtista sipseihin, hammasharjoihin, kondomeihin, kengänkiillotustarvikkeisiin ja hiustenhoitotuotteisiin, sekä treenivaatteita. Tuotevalikoimamme koostuu pääasiassa terveellisistä ja hyödyllisistä tarvikkeista, jotka ovat helppoja valintoja. Emme usko myöskään ylihintaisiin tuotteisiin – Mukavuus on mottomme.

Aukioloajat

Avoinna joka päivä, vuorokauden ympäri
Palveluidemme aukioloajoissa on mahdollisia muutoksia kesäaikaan, sekä juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin tarkastaaksesi voimassa olevat aukioloajat.

  • Street art Crossfit Christiania Comfort Hotel Børsparkenissa

Gym

Jos haluat treenata Comfort Hotel Børsparkenissa vierailusi aikana, se onnistuu mainiosti hotellimme modernissa ja viihtyisässä kuntosalissa, joka on avoinna ympäri vuorokauden.

Aukioloajat

Avoinna joka päivä, vuorokauden ympäri.

Palveluidemme aukioloajoissa on mahdollisia muutoksia kesäaikaan, sekä juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin tarkastaaksesi voimassa olevat aukioloajat

Self service station

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Lazy Sunday

Me rakastamme rentoja sunnuntaipäiviä! Meillä voit nukkua sunnuntaisin pitkään ja luovuttaa huoneesi vasta klo 18.00 ilman lisäkuluja. Nuku siis pitkään ja herää virkeänä uuteen päivään. Muistathan ilmoittaa vastaanottoon, että haluat kirjautua ulos myöhemmin! Palvelu on käytettävissä huonekapasiteetin ja Oslon erikoistapahtumien mukaan.

Muista ilmoittaa meille edellisenä päivänä, jos haluat myöhäisemmän check-outin.

Hinnat:

Aikainen check-in: 200 NOK 
Myöhäinen check-out: 100 NOK per tunti

Wi-Fi

Koko hotellissa on tietysti ilmainen Wi-Fi. Valitse vain verkko «ComfortHotel», niin pääset surffailemaan! Helppoa ja mukavaa. Mahdollisuus maksuttomaan langattomaan internetiin vuorokauden ympäri kuuluu luonnollisesti palveluumme. Kaikilla Comfort Hotel Børsparken hotellin asukkailla on pääsy maksuttomaan langattomaan internetiin koko hotellin tiloissa. Saadaksesi pääsyn maksuttomaan langattomaan internetiin pyydä sisäänkirjautumiskoodi vastaanotosta tai käytä Strawberry-jäsennumeroasi. Hotellivieraidemme käytössä hotellin aulatilassa on myös tulostin. Tulostat sujuvasti omalta tietokoneelta, seuraa annettuja ohjeita ja tulosta.

Muut palvelut

  • Hissi
  • Silitysrauta ja silityslauta

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.