Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Oslo Oslo ,  Norja

Clarion Hotel® Oslo

Oslo,  Norja

Aivan Oslo S:n ja Barcoden viereen on noussut uusi, taiteeseen ja kokemuksiin suuntautunut hotellimme Oslon sydämessä. Koe uniikki sijaintimme jännittävässä ja uudessa Bjørvikan kaupunginosassa.

Clarion Hotel® Oslo 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard yhden hengen huone Maks. 1 henkilö

Lue lisää map
Yhden hengen Standard-huoneemme ovat hotellimme kompaktein huonetyyppi, mutta neliömetrit on käytetty tehokkaasti. Huoneen 13 neliömetrin alalta löydät ihanan 120 cm leveän vuoteen untuvatyynyin, kirjoituspöydän, kassakaapin, minibaarin sekä silitysraudan ja -laudan. Kaikissa huoneissa on 55" TV. Kylpyhuone on miellyttävän kokoinen ja varustettu suihkulla, Rituals-vartalonhoitotuotteilla ja hiustenkuivaimella. Huoneesta aukeaa näkymä Dronning Eufemias gatelle ja ikonista Barcodea kohti.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Tilavat kahden hengen Standard-huoneemme ovat kooltaan noin 18 neliömetriä ja niissä on 160 cm leveä parivuode varustettuna ylellisillä untuvatyynyillä. Tallelokero, minibaari, kahvinkeitin sekä silitysrauta ja -lauta kuuluvat myös huoneen varustukseen. 55" TV. Kylpyhuoneessa on suihku, Rituals-tuotemerkin vartalonhoitotuotteita sekä hiustenkuivain.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää map
Hotellin kahden hengen Superior-huoneissa on runsaasti tilaa. Ne ovat kooltaan noin 24 neliömetriä ja varustettu ihanalla 160 cm leveällä parivuoteella, jossa on ylelliset, untuvaiset vuodevaatteet. Huoneessa on työpiste kirjoituspöydällä ja tuolilla, nojatuoli sekä tilava kylpyhuone, jossa on suihkun lisäksi Rituals-tuotemerkin vartalonhoitotuotteita ja hiustenkuivain. 55" TV, kahvinkeitin, tallelokero, minibaari sekä silitysrauta ja -lauta löytyvät myös kaikista huoneistamme.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Tilavat kahden hengen Deluxe-huoneemme ovat kooltaan noin 30 neliömetriä ja niissä on joko kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta tai 180 cm leveä parivuode. Suuret tyynyt sekä aamutakit ja tohvelit tuovat lisämukavuutta. Kylpyhuoneessa on Rituals-hoitotuotteita, hiustenkuivain sekä kylpyamme tai suihku. Joissakin huoneissa on pääsy parvekkeelle tai terassille, ja lisäksi huoneissa on käytännöllinen työpiste kirjoituspöydällä ja tuolilla, sekä istuinryhmä. Huoneen varustukseen kuuluu myös tallelokero sekä kahvi- ja teetarvikkeita. Huoneeseen on mahdollista sijoittaa lisävuode. 55" TV, silitysrauta ja -lauta, tallelokero ja minibaari löytyvät kaikista huoneistamme.
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Junior sviitti Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Junior-sviittimme ovat upeita ja ilmavia kulmahuoneitamme, jotka sijaitsevat Dronning Eufemias gaten suunnassa. Ne ovat kooltaan noin 35 neliömetriä ja kalustettu ihanalla parivuoteella, joka on 180 cm leveä. Huoneiden pehmeät tyynyt, aamutakit ja tohvelit tuovat lisämukavuutta. Kaikki kylpyhuoneemme on varustettu hiustenkuivaimella ja joko kylpyammeella tai suihkulla. Löydät myös kahvi- ja teetarvikkeita ja tallelokeron huoneesta. Lisäksi yhdessä sviiteistä on lisämakuuhuone, jossa on 120 cm leveä vuode.
 • Tupakointi kielletty
 • Junior-sviitti
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.