Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Folketeateret Oslo ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Oslo, Norja

Clarion Collection® Hotel Folketeateret

Oslo,  Norja

Tervetuloa ylelliseen Clarion Collection Hotel Folketeateret -hotelliin. Tämä tyylikäs designhotelli sijaitsee Oslon sydämessä, vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä Oslon päärautatieasemalta ja Karl Johanilta.

Clarion Collection® Hotel Folketeateret 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Folketeateret

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Viiden ylellisen Duplexsviitin lisäksi hotellissamme on kaksi uniikkia 50 m² nimikko-sviittiä.

Operachefens kontor, ”Oopperanjohtajan konttori” ja Bröllopssviten, ”Hääsviitti” ovat kaksi suurinta ja ylellisintä sviittiämme. Molemmat sviitit ovat kooltaan noin 50 m² ja koostuvat kahdesta kerroksesta. Lisäviihtyisyyttä sviittivieraillemme tuovat tohvelit ja kylpytakit, valikoima saippua- ja ihonhoitotuotteita, sekä Nespresso-kahvikone.

Sviitin ”Operachefens kontor” voi yhdistää ”Styrerummet”-tilaan ja näin saadaan tilava konferenssihuone jopa kymmenelle henkilölle. Tietojemme mukaan juuri tässä huoneessa vanhan oopperan johtajalla oli työhuoneensa. Myös Hääsviittimme on ainutlaatuinen. Sviitissä on muun muassa keskellä olohuonetta oleva suuri kylpyamme. Sviittien sisustus on moderni ja hillitty. Sviitin värimaailma on saanut inspiraationsa Manhattanista ja sopii harmonialtaan täydellisesti rakennuksen art deco-arkkitehtuuriin.

Yhteydenotto ja varaukset

Jos haluat saada lisätietoja tai varata yhden Nimikko-sviiteistämme, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä joko puhelimitse numerossa +47 22 00 57 00 tai sähköpostitse osoitteessa cc.folketeateret@strawberry.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.