Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Folketeateret Oslo ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Oslo, Norja

Clarion Collection® Hotel Folketeateret

Oslo,  Norja

Tervetuloa ylelliseen Clarion Collection Hotel Folketeateret -hotelliin. Tämä tyylikäs designhotelli sijaitsee Oslon sydämessä, vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä Oslon päärautatieasemalta ja Karl Johanilta.

Clarion Collection® Hotel Folketeateret 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Viiden ylellisen Duplexsviitin lisäksi hotellissamme on kaksi uniikkia 50 m² nimikko-sviittiä.

Operachefens kontor, ”Oopperanjohtajan konttori” ja Bröllopssviten, ”Hääsviitti” ovat kaksi suurinta ja ylellisintä sviittiämme. Molemmat sviitit ovat kooltaan noin 50 m² ja koostuvat kahdesta kerroksesta. Lisäviihtyisyyttä sviittivieraillemme tuovat tohvelit ja kylpytakit, valikoima saippua- ja ihonhoitotuotteita, sekä Nespresso-kahvikone.

Sviitin ”Operachefens kontor” voi yhdistää ”Styrerummet”-tilaan ja näin saadaan tilava konferenssihuone jopa kymmenelle henkilölle. Tietojemme mukaan juuri tässä huoneessa vanhan oopperan johtajalla oli työhuoneensa. Myös Hääsviittimme on ainutlaatuinen. Sviitissä on muun muassa keskellä olohuonetta oleva suuri kylpyamme. Sviittien sisustus on moderni ja hillitty. Sviitin värimaailma on saanut inspiraationsa Manhattanista ja sopii harmonialtaan täydellisesti rakennuksen art deco-arkkitehtuuriin.

Yhteydenotto ja varaukset

Jos haluat saada lisätietoja tai varata yhden Nimikko-sviiteistämme, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä joko puhelimitse numerossa +47 22 00 57 00 tai sähköpostitse osoitteessa cc.folketeateret@strawberry.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.