Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Folketeateret Oslo ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Folketeateret

Oslo,  Norja

Tervetuloa ylelliseen Clarion Collection Hotel Folketeateret -hotelliin. Tämä tyylikäs designhotelli sijaitsee Oslon sydämessä, vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä Oslon päärautatieasemalta ja Karl Johanilta.

Clarion Collection® Hotel Folketeateret 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Folketeateret

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Folketeateret on moderni ja viihtyisä hotelli historiallisessa rakennuksessa Oslon keskustassa. Kattavan remontin jälkeen hotelli avasi ovensa uudelleen vuonna 2009 ja on tänä päivänä yksi Oslon ylellisimmistä hotelleista.

Keskellä Osloa

Clarion Collection Hotel Folketeateret sijaitsee Teaterpassasjenilla, Youngstorgetilla. Meillä asut mukavasti Oslon sydämessä, jossa trendikkäät kahvilat ja ravintolat, täydelliset ostosmahdollisuudet ja kattava viihdetarjonta ovat aivan kättesi ulottuvilla. Täältä voit lukea lisää Oslosta.

Fika ja iltapala sisältyvät hintaan

Aamiainen sisältyy luonnollisesti huonehintaan. Iltapäivisin tarjoilemme myös fika ja illalla iltapala, joka sisältää niin keiton, salaatin, lämpimän ruoan kuin jälkiruoankin. Lisätietoja löydät Palvelut-välilehden takaa.

Hotelli

Hotellimme on yksi Oslon tunnetuimmista rakennuksista ja Norjan ainoa art deco-rakennus. Rakennus on suunniteltu 1930-luvun alussa, inspiraationlähteenään New Yorkin Empire State Building. Kansansuussa rakennusta kutsuttiin ”pilvenpiirtäjäksi”. Kaksi vuosikymmentä myöhemmin Folketeateret avasi ovensa, ja toimi kaupungin oopperan tilana uuden oopperatalon vihkimiseen saakka vuoteen 2008.

Kokoustilat

Clarion Collection Hotel Folketeateretissa on kaksi kokoushuonetta, jotka soveltuvat mainiosti kokoustamiseen pienemmille, maksimissaan kahdeksan hengen ryhmille. Lisäksi teemme yhteistyötä Stratoksen kanssa, joka välittää erilaisia ja erikokoisia tiloja muun muassa kokouksiin ja konferensseihin, jopa 300 henkilölle.

Aulabaari

Viihtyisään aulabaarimme voit istahtaa alas ja rentoutua kiireen keskellä ja nauttia kupillisen höyryävää kahvia tai lasillisen hyvää viiniä.

Yhteystiedot

  • Storgata 21-23 0184 Oslo , Norja

Löydä hotellille

Metro

Jernbanetorget T.

Bussi

Pysäkki Brugata.

Oslon Gardermoen lentokentältä

Junayhteys (pikajuna) Oslon päärautatieasemalle (Oslo S).

Taksi

Suosittelemme: Oslo Taxi, puhelin +47 02323.

Tietoja Clarion Collection Hotel Folketeateret hotellista

Hotellihuoneiden määrä

160 kpl

Kokoustilojen määrä

2 kpl

Etäisyys lentokentältä

Oslon lentokenttä, Gardermoen: 54 km
Sandefjordin lentokenttä, Torp: 118 km
Mossin lentokenttä, Rygge 68 km

Etäisyys paikallisliikenteestä

Noin 5 minuutin kävelymatka Oslon päärautatieasemalle (Oslo S), metro, raitiovaunu ja bussipysäkki.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.