Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Bastion Oslo ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Bastion

Oslo,  Norja

Tervetuloa boutique-hotelli Clarion Collection Hotel Bastioniin Osloon. Täällä asut lähellä Oslo S -päärautatieasemaa, lentokenttäjunaa ja Karl Johania. Me tarjoamme vieraillemme sekä fika että iltapala.

Clarion Collection® Hotel Bastion 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,5
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Bastion

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Bastion on omaleimainen hotelli Oslon keskustassa, joka viehättää uniikilla designillaan ja persoonallisella ilmapiirillään. Hotellin design on saanut inspiraationsa brittiläisistä boutiquehotelleista ja se tuntuu enemmänkin toiselta kodilta kuin hotellimajoitukselta.

Sijainti

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Kvadraturenin alueella, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Oslon päärautatieasemalta, Karl Johan-pääkadulta Aker Bryggen alueelta. Täällä asut lähellä kaikkea mitä saatat tarvita, mutta kuitenkin samanaikaisesti rauhallisessa naapurustossa, mikä takaa hyvät yöunet. Täältä voit lukea lisää Oslosta.


Fika ja iltapala sisältyvät aina huonehintaan

Clarion Collection Hotel Bastionissa saat hyvän startin päivääsi maukkaan aamiaisen ansiosta. Iltapäivällä tarjoilemme fika, ja illalla on taas iltapala vuoro. Illan ateria sisältää lämpimän ruoan, keiton ja salaatin. Voit lukea lisää erilaisista aterioistamme Palvelut-välilehden takaa.

Kokous- ja kongressitilat

Onko yrityksellänne usein tarvetta varata hotellihuone Oslosta? Jos etsit laadukasta kokoushotellia tai hotelliyöpymistä Oslossa, ota yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun ja kysy edullisista yrityssopimuksistamme. Yrityssopimukseen voi alennettujen huonehintojen lisäksi kuulua esimerkiksi etuja, kuten priorisointi jonotuslistalla sekä huoneen tason korotus saatavuuden mukaan. Lue lisää kokousmahdollisuuksista ja kokoustiloistamme täältä.

Kaksi erilaista sisustustyyliä

Hotelli koostuu kahdesta eri rakennuksesta, joilla kummallakin on ainutlaatuinen sisustustyyli. Toinen rakennuksista remontoitiin kokonaisuudessaan vuonna 2009 ja sieltä löytyy yhteensä 60 huonetta – yksinkertaisen ja modernin tyylin kera. Tästä rakennuksesta löydät Standard- ja Superior-huoneita sekä perhehuoneitamme. Toinen rakennuksemme yhteensä 37 upean Deluxe-huoneen ja sviitin kera avasi ovensa vuonna 2001. Kaikki tästä rakennuksesta löytyvät huoneet ovat saaneet inspiraationsa brittiläisestä boutique-tyylistä ja ne on sisustettu erittäin kansainvälistä henkeä huokuvilla huonekaluilla ja yksityiskohdilla. Lue lisää hotellihuoneistamme täältä.

Hotelli ainutlaatuisen historian kera

Hotel Bastion on perustettu 1990-luvulla ja hotellin perustajan, tulisieluisen Morten Mørchin, visiona oli luoda yksi maailman parhaista hotelleista. Tämä haave taskussaan hän lähti kiertämään maailmaa ja vieraili yli sadassa hotellissa ammentaakseen inspiraatiota hotelliinsa. Lopputulos on selkeästi nähtävissä Hotel Bastionissa, ja tämä uniikki hotelli toivottaa vieraat tervetulleeksi persoonallisella tyylillä ja elegantilla tunnelmalla.

Yhteystiedot

  • Skippergata 7 0152 Oslo , Norja

Löydä hotellille

Metro

Metroasema Stortinget, uloskäynti Egertorget.

Bussi

Bussi 31 tai 30 pysäkille: Dronningensgate.

Oslon Gardermoen lentokentältä

Yhdysjuna Oslon päärautatieasemalle (Oslo S), josta metrolla Stortinget-asemalle.

Taksi

Suosittelemme Oslo Taxi, puhelin +47 023 23

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Bastion

Hotellihuoneiden määrä

99 kpl - 199 vuodetta

Konferenssi- ja kokoushuoneiden määrä

4 kpl – kapasiteetti 12-100 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Oslon lentokenttä, Gardermoen: 54 km, noin 45 minuuttia
Sandefjordin lentokenttä, Torp: 118 km, noin 50 minuuttia
Mossin lentokenttä, Rygge: 68 km, noin 50 minuuttia

Etäisyys paikallisliikenteestä

Noin 5 minuutin kävelymatka metrolle, bussille ja raitiovaunulle.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.