Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. Contact Customer Service if you have any questions.

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2022! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme alle 2 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hotellistamme löydät baareja, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin ja sijaitsevat eri puolilla hotellia. Niille yhteistä on viihtyisä tunnelma, mukava ja asiantunteva henkilökunta ja aina hyvä valikoima.

Aulabaari

Kuten nimestäkin jo voi päätellä, Aulabaarimme sijaitsee hotellimme aulassa. Täällä voit uppoutua pehmeän nahkasohvan uumeniin nauttimaan takkatulen loisteesta tai istuskella mukavassa laiskanlinnassa, uniikkia näköalaa ihaillen. Aulabaarimme on hotellimme viihtyisä keskipiste, joka yhdistää hotellimme kolme eri osaa. Täällä voit nauttia kylmistä ja lämpimistä juomista, naposteltavista, sekä erityisissä tilaisuuksissa myös tyylikkäästä pianomusiikista.

Spa-baari

Spa-osastollamme sijaitseva Spa Bar on avoinna viikonloppuisin. Täällä voit nauttia viileänä talvi-iltana ylellisestä hetkestä lämmitetyssä ulkoporealtaassa ystävien seurassa, kera lasillisen kuohuvaa – ainutlaatuisessa näköalassa yli Gaustatoppen-vuoren.

Baarien aukioloajat

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ajankohtaisista aukioloajoista, tavoitat meidät puhelimitse numerosta +47 32 14 82 00.

Ota meihin yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos pohdit jotain tai haluat saada lisätietoja tietystä asiasta. Tavoitat meidät puhelimitse numerolla +47 32 14 82 00 tai sähköpostitse osoitteella booking@norefjellskiogspa.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.