Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel Riviera Moss ,  Norja

Hotel Riviera

Moss,  Norja

Hotel Riviera on aktiivinen ja maailmaa syleilevä paikka Mossissa. 172 huonetta, tilavat kokous- ja seurustelutilat, ravintola ja baari heti rantakadun tuntumassa sekä spa ja hyvinvointiosasto näköalalla vuonoja kohti.

Hotel Riviera 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Brasserie Bon Vivant

Brasserie Bon Vivant on hotellimme sydän ja sielu, ja lämpimällä tunnelmallaan samalla koko kaupunginosan, Verketin, keskipiste. Rivierassa meri on aina lähellä, mikä näkyy selkeästi merestä pyydetyn päivän saaliin muodossa, jota täydentävät paikallinen liha ja ekologiset vihannekset, jotka ovat peräisin muun muassa vuonon toiselta puolelta.

Riviera Bar

Riviera Bar on ainutlaatuinen keidas, josta avautuu näköala Jeløyaa ja Oslonvuonoa kohti. Terassi on auki ympäri vuoden, ja kylminä kuukausina sinne tarjoavat lämpöä lattialämmitys, lämpölamput ja suojaseinät, minkä ansiosta voit nauttia hieman viileämpinäkin iltoina ulkotiloista. Tarjoilemme ruokaa Brasserietin menulta ja cocktaileja baarista, ja musiikki sopii hyvin tilan rentoon tunnelmaan.

Riviera Beachclub

Rivieran kesäkuukausina tarjoama terassi on täydellinen tapaamispaikka ystävien, kollegoiden ja perheenjäsenten välisiin kohtaamisiin. Terassilta on suora pääsy rantaa pitkin kulkevalle kävelykadulle ja sieltä avautuu näköala kaupungin rantaviivaa ja Jeløyaa kohti.

Riviera Sunset Club

Eksklusiivisesta kattokerroksestamme löydät spa- ja hyvinvointipalveluja, kattoterassin ja cocktailbaarin. Auringonlaskun jälkeen avautuu Riviera Sunset Club. Ylellinen klubi tarjoaa upean tunnelman, cocktailbaarin, herkullisia pieniä ruoka-annoksia sekä pääsyn loungeen, Night Spahan ja uima-altaalle. Nauti yön myöhäisistä tunneista Riviera Sunset Clubissa 14. kerroksessa. Riviera Sunset Club on myös vuokrattavissa yksityiskäyttöön.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.