Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Grand Larvik Larvik ,  Norja

Quality Hotel™ Grand Larvik

Larvik,  Norja

Larvikin keskustassa aukeaa uudestaan Quality Hotel Grand Larvik uusine hotellihuoneineen ja kongressikeskuksineen.Hotelli sijaitsee meren äärellä kauniilla näkymällä vuonoille. Sopii kaikenlaisiin kokouksiin. Tervetuloa!

Quality Hotel™ Grand Larvik 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,4
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Grand Larvik

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Kunnostettu ja uudistettu Quality Hotel Grand Larvik avautui uudestaan huhtikuussa 2022 täysin uuden kokousosaston ja yhteensä 139 huoneen muodossa, jotka ovat osa Larvikin Grandkvartalet-korttelia. Hotelli sijaitsee ainutlaatuisella paikalla vuonon ja Larvikin keskustan tuntumassa ja tarjoaa kokousmahdollisuudet jopa 380 henkilölle.

Sijainti

Hotelli on lähellä juna-asemaa ja Larvikin monipuolista kulttuuritarjontaa. Norjan aurinkorannikolla voit myös nauttia kymmenistä uimarannoista, Bøkeskogen-puistosta, Farrisvannet-järvestä ja kauniista luonnosta.

Ravintolat

Hotellin ravintolassa, Grand Bistrossa, sinulle tarjoillaan hyvää, luovalla otteella valmistettua ruokaa. Menu koostuu maukkaista annoksista, joiden keskiössä ovat kunkin kauden mukaiset raaka-aineet. Kesäkuukausien aikana olet tervetullut myös hotellin suosittuun rantaravintolaan Pakkhusetiin! Tuoreet katkaravut, terveellinen à la carte -menu, kaupungin parhaat burgerit ja puu-uunissa valmistettu italialainen kiviuunipizza – tervetuloa nauttimaan maistuvasta ja mieleenpainuvasta ruokailuelämyksestä.

Kokoukset

Hotellin uudet kokoustilat tarjoavat jopa 380 henkilön kapasiteetin useisiin eri kokoustiloihin jaettuna. Suurin salimme on kooltaan lähes 300 neliömetriä ja se voidaan jakaa kahteen osaan. Upeat kokoustilat ja pienemmät salit löytyvät remontoidulta kokousosastoltamme.

Tapahtumat

Tarjoamme erikokoisia tiloja juhlia ja tapahtumia varten. Viksfjord ja Havmannen ovat kauniita tiloja, jotka sopivat erinomaisesti häiden ja konfirmaatiojuhlan viettoon. Hummere'n sopii pienimuotoisempaan yrityskäyttöön, kun taas Toppsuiten puolestaan tarjoaa loistavat puitteet muita pieniä tilaisuuksia varten.

Yhteystiedot

  • Storgata 39 3251 Larvik , Norja

Löydä hotellille

Juna

Juna Larvikin asemalle.

Bussi

Bussi Larvikin asemalle.

Laiva/Superspeed

Laiva Larvikin lauttaterminaaliin.

Taksi

Suosittelemme yritystä Vestfold Taxi, puhelin +47 33420200.

Tietoja hotellista Quality Hotel Grand Larvik

Hotellihuoneiden määrä

136 kpl  400 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

9 kpl  tilaa yhteensä 350 osanottajalle

Etäisyys lentoasemilta

TorpSandefjordin lentoasema: 22 km
OsloGardermoenin lentoasema: 160 km

Etäisyys paikallisliikenteestä

Larvikin asema: 100 m

Etäisyys satamasta

Larvikin lauttaterminaali: 10 minuuttia autolla

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.