Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norja

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norja

Quality Hotel Skjærgården sijaitsee Langesundin kauniissa saaristomaisemassa. Uintimahdollisuuden ja kokoustilojen ansiosta hotelli sopii niin perheille kuin liikematkustajille. Tervetuloa meille.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Skjærgården

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel Skjærgårdenin ravintolassa voit nauttia herkullisista makuelämyksistä, hyvästä juomasta ja henkeäsalpaavasta näköalasta viihtyisässä tunnelmassa.

Lähituotettua ruokaa

Me Quality Hotel Skjærgårdenissa käytämme ruoanvalmistuksessa tuoreita, lähituotettuja sesongin raaka-aineita. Menussamme yhdistyvät jännittävät, ilolla, innovatiivisuudella ja suurella sydämellä valmistetut makuyhdistelmät. Ravintolaamme mahtuu 300 illallisvierasta. Lisäksi ravintolassamme on erillinen chambre séparée -tila, joka sopii erinomaisesti yksityistilaisuuksiin.

Aamiainen

Aamiaisbuffettimme sisältää runsaasti terveellisiä ja maistuvia, sekä myös hyvän valikoiman ekologisia, vaihtoehtoja. Tarjolla on runsas valikoima leipää, aamiaismuroja, leikkeleitä, lämpimiä annoksia, hedelmiä ja vihanneksia.

Lounas

Kesäkauden aikana tarjoilemme lounaan terassilla. Huonolla säällä lounas tarjoillaan sisällä ravintolassa.

Illallinen

Illallinen on monelle päivän kohokohta, ja me täällä Quality Hotel Skjærgårdenissa pidämme huolen siitä, että jokainen suupala on elämys. Arkisin tarjoilemme herkullisia à la carte -annoksia, ja viikonloppuisin katamme esille runsaan ja monipuolisen illallisbuffetin.

Pizzamenu

Meillä voit nauttia kotitekoisesta pizzasta joka päivä, keskipäivästä aina myöhäiseen iltaan asti. Meillä on sekä italialaista, ohutpohjaista pizzaa että amerikkalaisia, hieman paksupohjaisempia vaihtoehtoja.

Baari

Tervetuloa viihtyisään baarimme, jossa voit nauttia hyvästä drinkistä ja mukavista sohvista. Avoinna maanantaista lauantaihin.

Book a table

Feel free to contact us for more information and questions by phone +47 35 97 81 00 or at q.badeparken@strawberry.no.

Aukioloajat

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.30 - 10.30
Sunnuntai: 07.30 - 10.30

Lounas

Maanantai - perjantai: 12.00 - 14.00 (täytyy tilata etukäteen)
Lauantai: 13.00 - 15.00
Sunnuntai: Suljettu

Illallinen

Maanantai - lauantai: 18.00 - 21.00
Sunnuntai: Suljettu

Pizzamenu

Maanantai - lauantai: 12.00 - 22.00
Sunnuntai: 11.00 - 17.00

Baari

Maanantai - lauantai: 17.00 - 01.00
Sunnuntai: Suljettu

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.