Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norja

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norja

Quality Hotel Skjærgården sijaitsee Langesundin kauniissa saaristomaisemassa. Uintimahdollisuuden ja kokoustilojen ansiosta hotelli sopii niin perheille kuin liikematkustajille. Tervetuloa meille.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,1
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Skjærgården

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

Quality Hotel Skjærgården tekee yhteistyötä Nr1fitness-kuntoilukeskuksen kanssa, joka tarjoaa mm. kuntosalin, laitteita ja ryhmäliikuntatunteja. Skjærgårdshallenista taas löytyy jalkapallokenttiä, monitoimihalli, juoksuratoja, kiipeilyseiniä ja paljon muuta!

Saunalautta

Varaa yksityinen saunalautta, minkä yhteydessä sinulla on mahdollisuus varata yksityinen tarjoilija, nauttia Aufguss-rituaalista ja vuokrata kylpytakit. Juhlittepa jotakin erityistä, kuten syntymäpäivää tai polttareita, tai mikäli haluatte vain luoda hyviä muistoja ystävien tai kollegoiden kesken, tämä sopii täydellisesti aktiviteetiksi. Hemmottele itseäsi nauttimalla kahden tunnin pituisesta rentoutumisesta ja viihtyisyydestä!

Rentoutumista Badeparken-vesipuistossa

Badeparken-vesipuistossa on kaksi saunaa, perinteinen ja höyrysauna sekä kolme poreallasta. Sulje silmät, nauti lämmöstä ja rentoudu. Sään salliessa mukavat aurinkotuolimme ovat täydellinen valinta rentoutumiseen hyvän kirjan ja juoman parissa ainutlaatuisessa merinäköalassa.

Nr1 Fitness -kuntoilukeskus

Nr1fitness sijaitsee lyhyen matkan päässä hotellilta. Täällä voit treenata hyvin varustetulla kuntosalilla sekä osallistua erilaisille ohjatuille ryhmäliikuntatunneilla. MyLife-kuntoilukeskuksessa voit treenata muun muassa monipuolisilla kuntosalilaitteilla ja käsipainoilla. Kuntoilukeskuksessa on myös spinning- ja aerobic-sali. Hotellimme vieraana kuntosalin käyttö sekä ohjatut ryhmäliikuntatunnit ovat sinulle maksuttomia. Treenikortin saat asiakaspalvelustamme.

Skjærgårdshallen

Skjærgårdshallen-monitoimihalli sijaitsee Nr1 Fitnessin naapurissa ja tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin peleihin ja aktiviteetteihin. Täällä voit pelata muun muassa käsipalloa ja jalkapalloa sekä testata taitojasi kiipeilyseinällä, nopeuttasi juoksuradalla ja voimiasi kuntosalilla. Yhteistyömme Skjærgårdshallen-monitoimihallin kanssa mahdollistaa myös erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisen urheilujoukkueille, yrityksien virkistyspäivään tai kaveriporukan sporttiseen viikonlopun viettoon. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Suunnittelemme yhdessä kanssasi unohtumattoman tapahtuman toiveidesi mukaan.

Yhteydenotto ja varaukset

Quality Hotel Skjærgården

Puhelin: +47 35 97 81 00
Sähköposti: qr.badeparken@strawberry.no

Aukioloajat

Badeparken-vesipuisto (hotellivieraille)

Normaalit aukioloajat:
Maanantai - perjantai: 07.00 - 21.00
Lauantai: 07.00 - 20.00
Sunnuntai: 07.00 - 18.00

Koulujen loma-ajat:
Maanantai - sunnuntai: 07.00 - 20.00

Badeparken-vesipuisto (päivävieraat)

Normaalit aukioloajat:
Maanantai - perjantai: 15.00 - 21.00
Lauantai: 11.00 - 20.00
Sunnuntai: 10.00 - 18.00

Koulujen loma-ajat:
Maanantai - sunnuntai: 11.00 - 20.00

Badeparken-vesipuisto – grilli

Normaalit aukioloajat:
Maanantai - torstai: 15.00 - 20.30
Perjantai: 16.00 - 20.30
Lauantai: 12.00 - 19.00
Sunnuntai: 11.00 - 17.00

Koulujen loma-ajat:
Maanantai - sunnuntai: 12.00 - 19.00

Badeparken-vesipuisto – jäätelöbaari ja kioski

Normaalit aukioloajat:
Maanantai - perjantai: 15.00 - 20.30
Lauantai: 11.00 - 19.30
Sunnuntai: 10.00 - 17.30

Koulujen loma-ajat:
Maanantai - sunnuntai: 11.00 - 19.30

Nr1 Fitness Gym – kuntoilukeskus

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.