Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norja

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norja

Clarion Hotel Ernst on moderni hotelli, joka sijaitsee parhaimmalla paikalla Kristiansandin keskustassa. Hotellimme ilmapiiri on hurmaava sekoitus menneen ajan glamouria sekä modernia nykytaidetta ja vilkasta kulttuurielämää.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,5
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Ernst

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Hotellimme ravintolassa voit nauttia lähellä tuotetuista, puhtaista raaka-aineista valmistetuista ruoka-annoksista – niin aamiaisella, lounaalla kuin illallisellakin. Valittavanasi on myös useita ekologisia vaihtoehtoja. Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisista makuelämyksistä!

Aamiainen

Toiset meistä haluavat nauttia monipuolisesta hotelliaamiaisesta pitkään ja hartaasti, kun toiset taas haluavat syödä aamiaisen lennossa. Meillä sinulla on mahdollisuus molempiin. Tarjoilemme herkullisen ja monipuolisen aamiaisbuffetin, joka sisältää muun muassa leikkeleitä ja lämpimiä ruokia sekä vastaleivottua leipää, hotellin lähellä sijaitsevalta perinteiseltä Dampbageriet-leipomolta. Meillä sinulla on myös mahdollisuus saada aamiainen ylellisesti huoneeseesi.

Lounas

Lounaaksi tarjoilemme klassisia ja kunkin vuodenajan mukaisia ruokalajeja. 

Club Clarion

Hotellimme baari, Club Clarion on viihtyisä kokoontumispaikka, jossa voit nauttia lasillisen hyvää viiniä tai klassisen cocktailin mukavassa tunnelmassa, hyvän musiikin siivittämänä. Lauantai-iltaisin kello kymmenestä eteenpäin tunnelmaa nostattavat lahjakkaat dj:t.

Palmuöljytöntä ruokaa

Clarion Hotel Ernst on niin kutsuttu palmuöljytön hotelli, mikä tarkoittaa sitä, että emme käytä lainkaan palmuöljyä sisältäviä elintarvikkeita. Palmuöljy on yksi epäterveellisimmistä kasviöljyistä ja lisäksi palmuöljyn tuotanto vahingoittaa sademetsiä, mikä puolestaan uhkaa ilmastoa ja eläinkuntaa. Clarion Hotel Norden on ensimmäinen hotelliketju Euroopassa, joka on luopunut kokonaan palmuöljyä sisältävien elintarvikkeiden käytöstä.

Varaa pöytä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja tai tehdäksesi varauksen! Tavoitat meidät puhelimitse numerosta +47 38 12 86 00 tai sähköpostitse osoitteesta cl.ernst@strawberry.no.

Lounas

Voit varata lounaan ryhmälle vähintään yksi päivä etukäteen. Lounasaika on kello 11:00 - 14:30. Tarjoilemme päivän annoksen ja jälkiruoan tai buffetin. Kesäaikaan lounastarjoilu on tauolla 15. elokuuta asti.

Aulabaari

Maanantai - lauantai: 17:00 - 24:00
Sunnuntai: Suljettu

Keittiö sulkeutuu klo 22:00

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.