Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norja

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norja

Clarion Hotel Ernst on moderni hotelli, joka sijaitsee parhaimmalla paikalla Kristiansandin keskustassa. Hotellimme ilmapiiri on hurmaava sekoitus menneen ajan glamouria sekä modernia nykytaidetta ja vilkasta kulttuurielämää.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Tilat
  • Kuntosali ja rentoutumisosasto

Treeni ennen aamiaista tai ehkäpä rentouttava hetki pitkän kokouspäivän jälkeen? Clarion Hotel Ernst -hotellissa voit antaa mielen ja kehon rentoutua saunan lämmössä tai kohottaa pulssia treenaamalla hyvin varustetulla kuntosalillamme.

Kuntosali

Meillä voit treenata huippuvarustellulla kuntosalillamme, jossa käytössäsi ovat Technogym-merkin modernit kuntosalilaitteet. Kokeile myös monipuolista Kinesis One -kuntosalilaitetta. Jos kaipaat juoksulenkkiä luonnonhelmassa, poikkea vastaanottoomme, niin kerromme sinulle parhaat juoksu- ja kävelyreittivinkkimme.

Rentoutumisosasto

Rentoutumisosastollamme voit rankan treenin tai pitkän työpäivän jälkeen rentoutua muun muassa jääsuihkussa tai nauttia niin perinteisen kuin höyrysaunankin lämmöstä. Pääsy kuntosalille ja rentoutumisosastolle on hotellivieraillemme luonnollisesti maksuton. Käytä huoneesi avainta sisäänpääsyyn.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai, sunnuntai ja pyhäpäivät: 07:30 - 11:00

 

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.