Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg Kongsberg ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Kongsberg, Norja

Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Kongsberg,  Norja

Clarion Collection Hotel Kongsberg sijaitsee Sølvparkenissa, aivan Kongsbergin keskustassa. Hotellissa on hyvinvointiosasto, oma ravintola ja ylimmässä kerroksessa sky bar. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät hintaan joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,1
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Kongsbergiin! Onko sinulla vierailuasi koskevaa kysyttävää? Ehkäpä löydät vastaukset täältä:

Pysäköinti

Saavutko autolla? Hotellin yhteydessä on Sølvparken-pysäköintitalo, jota hallinnoi APCOA. Maksu tapahtuu helpoimmin APCOAn omalla sovelluksella tai verkkosivuston kautta.

Matkatavarahuone

Saavutko ajoissa tai haluatko nauttia saapumispäivänäsi viihtyisästä lounaasta kaupungilla ennen kuin saavut Kongsbergiin? Huolehdimme tietenkin matkatavaroistasi säilyttäen ne matkatavarahuoneessamme.

Käteisetön hotelli

Clarion Collection® Hotel Kongsberg on käteisetön hotelli. Meille hotellin työntekijöille tämä tarkoittaa turvallisempaa työpaikkaa, sillä se vähentää ryöstöjen mahdollisuutta ja ehkäisee rikollista toimintaa. Tällöin meille jää enemmän aikaa vieraillemme. Vieraillemme ja asiakkaillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuutta ja nopeaa ja varmaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät maksu- ja luottokortit. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yhteisissä tiloissamme on käytössä maksuton, langaton internet-yhteys. Salasanaa ei tarvita  tämän helpompaa se tuskin voisi ollakaan.

Unohditko pakata jotakin?

Etkö muistanut pakata kaikkea tarvitsemaasi mukaasi? Ei hätää vastaanotostamme löydät useimmat tarvitsemasi tuotteet: hammasharjoja, hammastahnaa, partahöyliä, partavaahtoa, shampoota, hoitoainetta, vartalovoidetta, kenkävoidetta ja ompelupakkauksia. Eikö tarvitsemaasi tuotetta ole valikoimassamme? Halutessasi autamme sinua hankkimaan sen.

Korota vierailusi tasoa

Kaipaatko lisää tilaa? Ehkäpä suuremman vuoteen tai korkeamman huoneluokan? Ota yhteyttä vastaanottoon, niin autamme sinua korottamaan huoneluokkaasi. Huomioi, että tämä on mahdollista, mikäli huoneita on vapaana. 

Kuntoilutilat

Kuntoilutilamme sijaitsee 10. kerroksessa ja sieltä avatutuu kaunis näköala kaupunkia kohti. Hotellin vieraana pääset kuntoilemaan tietenkin maksutta. 

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 08:00 - 11:00

1624 Restaurant & Bar

Maanantai - lauantai: 17:00 - 22:00
Sunnuntai: suljettu

Kuntosali

Maanantai - sunnuntai: 07.00 - 22.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.