Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg Kongsberg ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Kongsberg,  Norja

Clarion Collection Hotel Kongsberg sijaitsee Sølvparkenissa, aivan Kongsbergin keskustassa. Hotellissa on hyvinvointiosasto, oma ravintola ja ylimmässä kerroksessa sky bar. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät hintaan joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection® Hotel Kongsberg on avautunut 121 hotellihuoneellaan Sølvparkenissa, aivan Kongsbergin keskustassa. Rakennuksen yläkerroksessa on baari ja ravintola nimeltään 1624, josta on pääsy myös kattoterassille. Tämän ansiosta Kongsberg on uusi luonnollinen kohtaamispaikka sekä paikallisten asukkaiden että kaukaa saapuvien vieraiden keskuudessa, jotka haluavat viettää ihanan illan viihtyisän lämminhenkisestä tunnelmasta ja upeasta näköalasta nauttien.

Täysin uusi hotelli on myös ensisijainen valinta laatutietoisten vieraiden keskuudessa, sillä sillä on tarjottavanaan ilmavia hotellihuoneita ja modernit, täysin varustellut kokoustilat. Me Clarion Collection® Hotel Kongsbergissa keskitymme vieraisiimme ja tarjoamaan miellyttävän vierailun, josta ei koskaan puutu mitään. Täyttävä aamiainen, virkistävä fika ja kevyt iltapala sisältyvät aina huoneen hintaan  ja jos haluat viettää koko päivän hotellilla, ravintolassamme on hyvin tilaa sekä lounas- että päivällistarjoiluja varten. Muuna aikana voit vierailla hyvinvointikeskuksessamme, jossa voit rentoutua erilaisten hoitojen parissa. Ja jos olet urheilullinen, löydät treenikeskuksemme 10. kerroksesta tarjoamme lenkkeilyä kaupungin parhaimmalla näköalalla!

Kongsberg on yksi Norjan nopeimmin kasvavista kaupungeista ja sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Oslosta. Täällä voit sukeltaa historian pyörteisiin 1 000 vuotta vanhojen rakennusten äärellä Lågdalsmuseet-museossa, tai mennä vieläkin pidemmälle etsimään hopeaa Kongsbergin historiallisista hopeakaivoksista. Kaupungilla on myös paljon tarjottavaa nykyajan hengessä, muun muassa ihania luontoelämyksiä ja laskettelurinteitä.

Olemme iloisia voidessamme toivottaa sinut tervetulleeksi Clarion Collection® Hotel Kongsbergiin!

Yhteystiedot

  • Sildetomta 2 3612 Kongsberg , Norja

Usein kystyt kysmykset

Löydä hotellille

Juna

Juna Kongsbergin asemalle.

Sandefjordin lentoasema, Torp

Lentokenttäbussi Torpista Kongsbergin asemalle.

OsloGardermoenin lentoasema

Juna Kongsbergin asemalle.

Tietoja hotellista

Hotellihuoneiden määrä

121 hotellihuonetta

Kokoustilojen määrä

3 kpl

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.