Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Entry Trollåsen ,  Norja

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norja

Tervetuloa Quality Hotel Entryyn! Hotelli toimii täydellisenä lähtökohtana sekä työnteolle että huvittelulle. Hotelli sijaitsee Tusenfrydin ja Oslon välissä, upeiden kävelyreittien välittömässä läheisyydessä.

Quality Hotel™ Entry 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Me tiedämme, kuinka tärkeää hyvä ruoka on ja pidämme tästä syystä aina huolen siitä, että tarjoamme maukkaita ja jännittäviä vaihtoehtoja vieraillemme ja että käytämme sesongin tuoreita raaka-aineita.

Aamiainen

Tarjoamme runsaan aamiaisbuffetin, josta löytyy monia ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja – kunnon hotelliaamiainen. Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan.

Sesong-ravintola

Sesong-ravintola käyttää nimensä mukaisesti sesongin raaka-aineita ja valmistaa niistä kulinaarisia herkkuja. Tarjoamme joka päivä herkullisia liha- ja kalaruokia, yksinkertaisempia ruoka-annoksia ja maukkaita kotitekoisia pizzoja.

Lounas

Ravintolassamme tarjoillaan lounasta sekä yöpyville hotellivieraille että muille vierailijoille. Tarjoilemme lounaan silloin, kun kokouksien ja kurssien osallistujat ovat tilanneet lounastarjoilun etukäteen. Lounas koostuu joko kahden ruokalajin ateriasta tai suuresta ja herkullisesta lounasbuffetista (vieraiden lukumäärästä riippuen).

Suosittu lounasbuffettimme on sekä maukas että terveellinen. Tarjolla on lämpimiä liha- ja kala-annoksia, suuria salaatteja sekä laaja valikoima kylmiä ruokalajeja. Jos haluat tulla lounaalle luoksemme, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä puhelimitse numerossa +46 66 99 78 00.

Varaa pöytä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 66 99 78 00 tai sähköpostitse osoitteessa q.entry@strawberry.no.

Aamiainen

Maanantai - Perjantai: 06.00 - 09.00
Lauantai - Sunnuntai: 07.00 - 10.00

Lounas

Maanantai - Sunnuntai: vain ennakkovarauksella

Ravintola Sesong

Maanantai - lauantai: 18.00 - 20.30
Sunnuntai: Suljettu

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.