Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Entry Trollåsen ,  Norja

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norja

Tervetuloa Quality Hotel Entryyn! Hotelli toimii täydellisenä lähtökohtana sekä työnteolle että huvittelulle. Hotelli sijaitsee Tusenfrydin ja Oslon välissä, upeiden kävelyreittien välittömässä läheisyydessä.

Quality Hotel™ Entry 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Entry

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel Entry sijaitsee vehreällä Kolbotnin alueella, vain kymmenen minuutin päässä Oslon keskustasta. 

Moderni hotelli

Quality Hotel Entry, joka kunnostettiin vuonna 2017, on jälleen uusi ja moderni – avoimien yleisten tilojen, baarialueen (jossa myös pöytäcurlingia) sekä uuden, tuoreen, sesongin raaka-aineisiin keskittyvän lounaskonseptin kera. Hyvä ravintola, toimivat tekniset ratkaisut ja kokenut henkilökunta pitävät huolen teistä ja vaihtelevista tarpeistanne.

Jännittävä ympäristö

Quality Hotel ™ Entry sijaitsee luonnonkauniin ympäristön välittömässä läheisyydessä, ja se sopii erinomaisesti uusien kesämuistojen luomiseen. Voit nauttia hyvistä retkeily- ja pyöräilyreiteistä, joiden avulla pääset helposti läheisiin paikkoihin, kuten viehättävään Kolbotnin kaupunkiin tai upeaan Hvervenbuktan rantaan. Matkalla Kolbotnin keskustaan voit nauttia kupillisen kahvia tai pikarillisen jäätelöä Kolbotntjernetin tai Gjersjøenin varrella. Jos sinulla on käytössäsi auto, suosittelemme tekemään matkan Ingierstrandiin, joka on vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Hotellissa on myös suuri puutarha, jota voidaan käyttää rentoutumiseen, leikkiin ja hauskanpitoon tai liiketapaamisia varten.

Lasten hotelli

Kesällä olemme hauska matkakohde koko perheelle, mutta ennen kaikkea lapsille. Kun leikkihuone ja pallopelit ovat puutarhassa, voit olla varma, että sinulle tai lapsillesi ei tule tylsää hetkiä!

Kuljetus Osloon ja takaisin

Kurssien osallistujille voimme järjestää yhteisen edestakaisen bussikuljetuksen Oslon keskustaan tai Gardermoenin lentokentälle – tarvittaessa myös pullakahvien kera. Bussipysäkki Osloon ja takaisin matkaaville löytyy vain 2 minuutin kävelymatkan päästä hotellilta.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 66 99 78 00
  • Faksi: +47 66 99 78 01
  • Sähköposti: q.entry@strawberry.no
  • Yritystunnus: 965 641 505
  • Lienga 11 1414 Trollåsen , Norja

Löydä hotellille

Bussi

Bussi numero 83 Oslon keskustasta. Jää pois pysäkillä 'Mastemyr hotell', joka sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä. Bussimatka hotellille kestää noin 15 minuuttia Oslon päärautatieasemalta. Aikataulut löydät täältä.

Juna

Juna Kolbotnin asemalle tai Rosenholmin asemalle. Täältä voit ottaa joko taksin 3 minuutissa hotellille tai kävellä perille noin 20-25 minuutissa.

Oslon Gardermoen-lentokentältä

Follo Taxi ja Oslo Taxi tarjoavat pyydettäessä pakettihinnan taksikyydille kentältä hotellille. Toinen hyvä vaihtoehto on ottaa Flytoget-lentokenttäjuna Oslon keskustaan ja jatkaa Oslon päärautatieasemalta hotellille joko bussi numero 83:n tai taksin kyydissä.

Tietoja hotellista Quality Hotel Entry

Hotellihuoneiden määrä

164 kpl – 361 vuodetta

Kokoustilojen määrä

19 joustavaa kokoustilaa, joista suurimpaan mahtuu jopa 400 henkilöä.

Etäisyys lentokentältä

Oslon Gardermoen-lentokenttä: 45 km, noin 45 minuuttia autolla.

Etäisyys juna-asemalta

Kolbotnin asema: 4 km

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.