Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Amanda Haugesund ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Amanda

Haugesund,  Norja

Clarion Collection Hotel Amanda on kaunis hotelli, jonka seinistä huokuu norjalainen elokuvahistoria. Hotelli sijaitsee Haugesundin keskustassa. Tarjoamme aamiaisen, fikan ja iltapalan.

Clarion Collection® Hotel Amanda 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,4
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Amanda

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Haugesundin rikas kulttuuriperintö löytyy Clarion Collection Hotel Amandan seiniltä, ja ulkona odottaa uskomaton näköala Smedasundet-salmen yli. Aivan hotellin ulkopuolelta veneet kulkevat saariston kauniisiin saariin: Røvær, Feøy ja Vibrandstøy. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät aina huoneen hintaan.

Sijainti

Hotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä Haugesundin kulttuurielämästä sekä kaupungin ostoskaduista ja ravintoloista. Amandastatuen, Rådhusplassen sekä Haraldsstøtten löytyvät myös läheltä.

Ruoka ja juoma

Aamiainen ja iltapala tarjoillaan joka päivä, ja iltapäivisin katamme esille fikan. Vastaanoton läheisyydestä löydät baarin, jossa voit rentoutua virkistävän drinkin kera. Täältä voit lukea lisää ruokakonseptistamme.

Hotelli

Clarion Collection Hotel Amanda saa nimensä Amanda-palkinnosta, Norjan Oscar-palkinnosta. Hotellilla on vahvat kytkökset Norwegian International Film Festival -festivaaliin, joka järjestetään vuosittain kaupungissamme. Tästä syystä löydät hotellistamme myös runsaasti elokuvajulisteita sekä valokuvia tunnetuista näyttelijöistä.

Kongressit ja kokoukset

Kokoussiivestämme löytyy viisi kokoustilaa, jotka soveltuvat sekä pieniin että suuriin kokouksiin. Lue lisää kokoustiloistamme täältä.

Golfia ja maantiepyöräilyä Haugesundissa

Haugesundissa on elävä golfkulttuuri, ja lähistöllä sijaitsee useita golfkenttiä.

Kaupunki sijaitsee kauniin luonnon keskellä, ja tiet sopivat erinomaisesti pitkien pyöräretkien toteuttamiseen. Voit pyöräillä aina Hardangerfjorden-vuonolle tai Jostedalsbreeniin asti ja nauttia ympäristön tarjoamista taianomaista luontoelämyksistä. 

Historia

Clarion Collection Hotel Amandalla on pitkä historia Haugesundissa. Hotellin rakennuksen perustukset luotiin vuonna 1903, ja tiloissa toimi hotelli 1950-luvulle asti. Sittemmin rakennuksessa toimi liikkeitä ja toimistoja aina vuoteen 1989 asti. Tästä lähtien Clarion Collection Hotel Amanda on ollut keskeisessä roolissa Haugesundin kulttuurielämässä, muun muassa elokuvafestivaaleissa ja Sildajazzen-tapahtumassa.

Yhteystiedot

  • Postboks 410, Smedasundet 93 5501 Haugesund , Norja

Löydä hotellille

Autolla

Seuraa GPS-navigaattorin ohjeita osoitteeseen Smedasundet 93

Taksi

Suosittelemme yritystä Haugaland Taxi, puhelin +47 52 81 81 81.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Amanda

Hotellihuoneiden määrä

133 kappaletta – 505 vuodetta

Kokoustilojen määrä

5 kappaletta – 70 henkilön kapasiteetti

Etäisyys lentokentältä

Haugesundin lentokenttä: 15 km, noin 20 min autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Noin viiden minuutin kävelymatka lähimmälle bussipysäkille.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.