Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Harstad Harstad ,  Norja

Quality Hotel™ Harstad

Harstad,  Norja

Harstadin uudessa kaupunginosassa, Kaarbøkvarteretissa, Hurtigrutekaian yhteydessä on Quality Hotel Harstad. Nauti merinäköalasta ja The Socialista. Meren ympäröimä hotelli sopii täydellisesti kongresseille, perhelomalle ja ystäväporukalle. Tervetuloa!

Quality Hotel™ Harstad 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Merenrantaa pitkin kulkevan kävelytien tuntumassa, Hurtigrutekaian yhteydessä sijaitsee uusi, jännittävä Kaarbøkvarteretin alue, ja siellä Quality Hotel™ Harstad avaa vihdoinkin ovensa. Huikeat 40 metriä korkea hotelli on luonnollinen katseenvangitsija ja kaupungin korkein rakennus! Tarjoamme 180 hotellihuonetta ja 10 kokoustilaa, joista suurimmassa on tilaa peräti 360 kongressivieraalle.

Uusi hotelli veden äärellä

Quality Hotel™ Harstad sijaitsee veden äärellä uudessa kaupunginosassa, Kaarbøkvarteretissa. Hotellista tulee upea osa näyttävää ranta-aluetta, joka sijaitsee Hurtigrutekaian yhteydessä. Rakennuksessa on 11 kerrosta ja 40 korkeusmetriä, joten monista sen ikkunoista avautuu merinäköala, joka vain odottaa kokemista.

Kokouspaikka Harstadissa

Ihmisten välisissä tapaamisissa luodaan taikaa ja myyttisiä tarinoita. Merellinen ympäristö ja meren historia toimivat inspiroivien kongressien, tapahtumien ja unohtumattomien hetkien puitteina. Suuri sali, Atlantis, tarjoaa joustavia ratkaisuja ja sinne mahtuu jopa 340 henkilöä. Hotellissa on yhteensä 10 eri kokoista kokoustilaa. Hotellin Q-zonessa voit puolestaan rentoutua shuffleboard-ottelun ja erilaisten pelien parissa. Tiesitkö, että popcorn ja pehmytjäätelö kuuluvat aina hintaan kokoustaessasi meillä?

The Social Bar & Bistro

Jos raikas meri-ilma on tehnyt sinut nälkäiseksi, suuntaa hotellin ravintolaan, joka sijaitsee upealla paikalla meren rannalla ja tarjoaa myös terassilla varustetun baarin. The Social Bar & Bistro voit nauttia paremman aterian ja ihastella ikkunan ulkopuolella avautuvaa Vågsfjordenia. Saavutpa syömään niin perheenjäsentesi, naapureidesi tai kollegoiden kanssa tai yksin, tunnet aina olosi kotoisaksi luonamme.

Raakaa, huumaavaa ja taianomaista

Luit aivan oikein! Harstad tarjoaa upeita luontoelämyksiä, joita et ole kokenut aiemmin. Haluatko lähteä kunnon kalastusretkelle? Melomaan kajakilla, kun meri kimaltelee huikean sinisenä? Tai ehkäpä kiipeämään korkeuksiin nähdäksesi koko kauniin maiseman? Harstadissa voit kokea hengähdystauon, jota et tiennyt edes tarvitsevasi.

Täydellinen hotelli perheille ja urheilujoukkueille

Keskeisen sijaintinsa ja palveluidensa lisäksi Quality Hotel™ Harstadissa on yhteensä 180 hotellihuonetta, 377 vuodetta, 8 perhehuonetta ja useita hotellihuoneita, joissa on vuodesohva. Toisin sanoen se on erinomainen hotelli perheille ja muille suuremmille seurueille.

Esteettömyys

Käytätpä pyörätuolia, näkösi tai kuulosi on heikentynyt tai sinulla on allergioita, voit nauttia viihtyisästä vierailusta luonamme. Quality Hotel Harstadin kaikkialla ilmenevä toimiva suunnittelu merkitsee, että hotellimme on kaikkien käytettävissä, aina saapumisesta lähtöön saakka. 

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiisi. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen q.harstad@strawberry.no

Yhteystiedot

  • Anna Elisabeths gate 8 9405 Harstad , Norja

Usein kysytyt kysymykset

Löydä hotellille

Lentoasemalta

Lentokenttäbussi kulkee lentoasemalta Harstadin keskustaan.

Taksi

Harstad Taxi, puhelin +47 77 04 10 00

Tietoja Quality Hotel Harstadista

Hotellihuoneiden määrä

180 huonetta

Kokoustilojen määrä

10 kokoustilaa

Etäisyys lentoasemalle

45 km, noin 50 minuuttia

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.