Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Harstad Harstad ,  Norja

Quality Hotel™ Harstad

Harstad,  Norja

Harstadin uudessa kaupunginosassa, Kaarbøkvarteretissa, Hurtigrutekaian yhteydessä on Quality Hotel Harstad. Nauti merinäköalasta ja The Socialista. Meren ympäröimä hotelli sopii täydellisesti kongresseille, perhelomalle ja ystäväporukalle. Tervetuloa!

Quality Hotel™ Harstad 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Me tiedämme, että jotta selviäisit kokousten tai muiden aktiviteettien täyttämästä päivästä, päivälle tarvitaan todella hyvä alku. Sen saat hyvän ja terveellisen aamiaisbuffettimme avulla, jossa tarjoilemme valikoiman ekologisia tuotteita. Kunnon hotelliaamiainen sisältyy tietenkin hotellihuoneen hintaan.

Pysäköinti

Lisää tietoa pysäköinnistä on tulossa.

Petite X

Jos mielesi tekee jotakin hyvää päivällä, illalla tai yöllä, meillä on laaja valikoima pikkupurtavaa, pieniä ruoka-annoksia, juomia ja muuta tarpeellista aulan tuntumassa sijaitsevassa Petite X:ssä. Petite X:n ansiosta voit olla sekä aamuvirkku että yökyöpeli. Olet tervetullut milloin tahansa!

  • Express Check-outin avulla kirjaudut nopeasti ulos Quality Hotelleista

Express Checkout

Harmittaako sinua jonottaa hotellista uloskirjautumisen yhteydessä? Silloin Express Checkout-palvelumme on juuri sinua varten! Jos ilmoitat sisäänkirjautumisen yhteydessä haluavasi käyttää Express Checkout-palveluamme, voit yksinkertaisesti jättää huoneesi avaimen Express Checkout-laatikkoon hotellivierailusi päätyttyä – ilman jonoa.

Self service station

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Kuntosali

Hotellin kuntosali on varustettu laitteilla, jotka sopivat sekä kunnon että voiman ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yhteisissä tiloissamme on käytettävissä maksuton ja langaton Wi-Fi. Muodosta yhteys verkkoon QualityGuest. Tämän helpompaa se tuskin voisi olla.

Muut palvelut

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Ekologinen aamiainen
  • Taulu-TV
  • Kongressikeskus
  • Popcorn-kone
  • Lemmikit ovat sallittuja

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.