Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norja

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norja

Quality Hotel Strand sijaitsee kauniissa ympäristössä Gjövikin keskustassa vuonojen ja tuntureiden ympäröimänä. Hotellissa on 151 hotellihuonetta, yhdeksän nykyaikaista kokoushuonetta ja yksi Norjan suurimmista kylpylöistä.

Quality Hotel™ Strand 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Strand

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Tarjoamme aamiaisbuffetin, johon kuuluu maukkaita, terveellisiä ja ekologisia vaihtoehtoja - todellinen hotelliaamiainen! Aamiainen tarjoillaan Smag&Behag-ravintolassa ensimmäisessä kerroksessa ja se sisältyy aina huoneen hintaan.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 08.00 - 11.00

Pysäköinti

Quality Hotel Strand tarjoaa pysäköintitilaa omassa pysäköintihallissa aivan hotellin vieressä, Elvegatan ja Parkgatan risteyksessä. Pysäköintimaksu voidaan maksaa automaattiin tai voimme lisätä sen huonelaskuun. Pysäköintitilaa on myös kadulla.

Uima-allas

Ui ja nauti Otium span mukavuuksista. Kylpylässämme on 18 vuoden ikäraja – 16 vuotta aikuisen seurassa. Lapset voivat nauttia altaasta aikuisen hotellivieraan seurassa perjantaista sunnuntaihin klo 8:00-13:00. Muistutamme, että lasten tulee aikuisten tavoin noudattaa hyvää kylpyläkäyttäytymistä.

Hinnat

Hinnat per henkilö
95 NOK lapsille aikuisen hotellivieraan seurassa kaikkina päivinä 8:00 - 13:00.
195 NOK hotellin vieraille kaikkina päivänä.
295 NOK muille vieraille arkipäivisin.
395 NOK muille vieraille viikonloppuisin.

Kuntosali

Quality Hotel Strandin kuntosali sijaitsee vastaanoton alapuolella, ja sieltä löytyy kuntopyörä, juoksumatto ja erilaisia laitteita voimaharjoitteluun. Miltä kuulostaisi treeni ennen rentoutumista kylpyläosastolla? Hotellivieraanamme saat käyttää kuntosalia maksutta.

Aukioloajat – kuntosali:

Maanantai - sunnuntai: 06:00 - 23:00  
Pääset kuntosalille avainkortillasi.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Self-service check-in

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

Lounge 24

Jos mielesi tekee jotain hyvää päivän aikana, illalla tai yöllä, löydät meiltä suuren valikoiman snackseja, kevyempiä ruoka-annoksia, juotavaa sekä muita tarpeellisia tarvikkeita ja tavaroita aulassamme sijaitsevasta Lounge 24:sta. Lounge 24:n ansiosta voit olla sekä aamuvirkku että yökukkuja. Olet tervetullut luoksemme – milloin tahansa!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yleisissä tiloissamme on maksuton langaton internet. Sisäänkirjautumiskoodin saat vastaanotosta. Voit myös kirjautua sisään Strawberry -jäsennumerollasi.

Muut palvelut

  • TV
  • Kongressikeskus
  • Pehmytjäätelökone
  • Lemmikit ovat sallittuja
  • Ravintola
  • Kylpylä
  • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.