Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norja

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norja

Quality Hotel Strand sijaitsee kauniissa ympäristössä Gjövikin keskustassa vuonojen ja tuntureiden ympäröimänä. Hotellissa on 151 hotellihuonetta, yhdeksän nykyaikaista kokoushuonetta ja yksi Norjan suurimmista kylpylöistä.

Quality Hotel™ Strand 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Tarjoamme aamiaisbuffetin, johon kuuluu maukkaita, terveellisiä ja ekologisia vaihtoehtoja - todellinen hotelliaamiainen! Aamiainen tarjoillaan Smag&Behag-ravintolassa ensimmäisessä kerroksessa ja se sisältyy aina huoneen hintaan.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 08.00 - 11.00

Pysäköinti

Quality Hotel Strand tarjoaa pysäköintitilaa omassa pysäköintihallissa aivan hotellin vieressä, Elvegatan ja Parkgatan risteyksessä. Pysäköintimaksu voidaan maksaa automaattiin tai voimme lisätä sen huonelaskuun. Pysäköintitilaa on myös kadulla.

Self-service check-in

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

Lounge 24

Jos mielesi tekee jotain hyvää päivän aikana, illalla tai yöllä, löydät meiltä suuren valikoiman snackseja, kevyempiä ruoka-annoksia, juotavaa sekä muita tarpeellisia tarvikkeita ja tavaroita aulassamme sijaitsevasta Lounge 24:sta. Lounge 24:n ansiosta voit olla sekä aamuvirkku että yökukkuja. Olet tervetullut luoksemme – milloin tahansa!

Kuntosali

Quality Hotel Strandin kuntosali sijaitsee vastaanoton alapuolella, ja sieltä löytyy kuntopyörä, juoksumatto ja erilaisia laitteita voimaharjoitteluun. Miltä kuulostaisi treeni ennen rentoutumista kylpyläosastolla? Hotellivieraanamme saat käyttää kuntosalia maksutta. Pääsymaksu kylpylään on ainoastaan 135 kruunua, viikonpäivästä riippumatta.

Aukioloajat – kuntosali:

Maanantai - sunnuntai: 06.00 - 23.00  
Pääset kuntosalille avainkortillasi.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Uima-allas

Suosittelemme käymään Otium Spa -altaassa vieraillessasi Quality Hotel Strand –hotellissa. Uima-altaassa on 18 vuoden ikäraja joka päivä, lukuun ottamatta sunnuntaita ja tiettyjä koululomia.

Sisäänpääsymaksu 135 NOK per henkilö hotellin vieraille ja 235 NOK per henkilö muille vieraille.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yleisissä tiloissamme on maksuton langaton internet. Sisäänkirjautumiskoodin saat vastaanotosta. Voit myös kirjautua sisään Strawberry -jäsennumerollasi.

Muut palvelut

  • TV
  • Kongressikeskus
  • Pehmytjäätelökone
  • Lemmikit ovat sallittuja
  • Ravintola
  • Kylpylä
  • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.