Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Victoria Florø Florø ,  Norja

Comfort Hotel® Victoria Florø

Florø,  Norja

Me Comfort Hotel® Victoria Florøssa uskomme kontrasteihin. Hotellimme sijaitsee mäkien ja vuorien, vuonojen ja laaksojen keskellä. Kaupungin urbaanissa ja täysin kunnostetussa hotellissa olet vain 5 minuutin päässä lentoasemalta, aivan keskustassa.

Comfort Hotel® Victoria Florø 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,8
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Victoria Florø

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Nauti päivällinen a la carte -ravintolassamme Bolette. Ravintola Bolette on saanut nimensä Bolette Helmers Olsenilta. Bolette oli nainen, joka 1800-luvun lopulla aloitti hotellitoiminnan Florøssä ja joka rakennutti ensimmäisen hotellirakennuksen samalle paikalle, jossa nykyinen Victoria Hotell sijaitsee. Ravintola Boletten mottona on “easy  planet  enjoy”. Näillä sanoilla haluamme välittää sanoman siitä, että Bolette on kaikenlaisten tapaamisten luonnollinen ja sosiaalinen tapahtumapaikka. Tänne on helppoa tulla nauttimaan kupillinen kahvia, cocktaileja tai päivällinen. Välitämme kestävästä kehityksestä ja haluamme tehdä osamme huolehtiaksemme ihmisistä ja luonnosta. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että hyvän ruoan ja juoman, ihanan musiikin ja viihtyisän tunnelman myötä pyrimme aina varmistamaan, että vieraamme viihtyvät meillä hyvin.

Tapahtumat

Aiotko juhlia syntymäpäivää, järjestää mahtavat häät, vuoden joulupöydän tai yritysjuhlan? Baari ja Ravintola Kysten on vaihtoehtosi Florössä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tiloistamme!

Aamiainen

Joka aamu meillä on tarjolla herkullinen aamiaisbuffetti, täpötäynnä ekologisia vaihtoehtoja.

Aulabaari

Hotellissa Comfort Hotel Victoria Florøn vastaanotossa on myös pieni aulabaari sekä aulamyymälä, josta voit ostaa erilaisia ruokia ja juomia.

Varaa pöytä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi tai varauksen tekemiseksi puhelimitse numeroon
+47 57 75 25 55 tai +47 90 91 93 48.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 10:00
Lauantai: 07:00 - 10:30
Sunnuntai: 07:00 - 11:00

Restaurant Bolette

Maanantai - lauantai: 17.00 - 21.30

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.