Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Victoria Florø Florø ,  Norja

Comfort Hotel® Victoria Florø

Florø,  Norja

Me Comfort Hotel® Victoria Florøssa uskomme kontrasteihin. Hotellimme sijaitsee mäkien ja vuorien, vuonojen ja laaksojen keskellä. Kaupungin urbaanissa ja täysin kunnostetussa hotellissa olet vain 5 minuutin päässä lentoasemalta, aivan keskustassa.

Comfort Hotel® Victoria Florø 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,4
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Victoria Florø

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Comfort Hotel Victoria Florø tarjoaa runsaan buffetaamiaisen, johon kuuluu useita ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja - kunnon hotelliaamiainen. Oletko early bird? Huolehdimme siitä, että halutessasi saat vatsantäytettä jo kello 05.00 aamulla (maanantai-lauantai). Muistathan ilmoittaa etukäteen, mikäli haluat aikaisen aamiaisen.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06:30 - 10:00
Lauantai: 07:00 - 10:30
Sunnuntai: 07:00 - 11:00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Tarjoamme maksuttoman pysäköinnin hotellivieraillemme. Pysäköintipaikat löytyvät hotellin takapihalta ja ne on merkitty erikseen. Jos hotellin pysäköintipaikkoja ei ole vapaina, pysäköiminen on mahdollista myös julkisilla pysäköintipaikoilla. Ne ovat maksullisia arkisin klo 08.00 - 17.00, veloitus tunneittain. Muina aikoina pysäköiminen on maksutonta.

Aulamyymälä

Oletko nälkäinen tai oletko unohtanut jotakin pakatessasi? Ei hätää – Comfort Hotel Victoria Florøn hyvin varustettu aulamyymälä on avoinna vuorokauden ympäri. Täältä voit ostaa kaikkea mahdollista, kuten kivennäisvettä, voileipiä, salaatteja, jogurttia ja perunalastuja sekä hammasharjoja ja hiustenhoitotuotteita. Ja kuule, olemme myös ajatelleet puolestasi, joten periaatteessa kaikki myynnissä oleva on terveellistä ja hyödyllistä. Se merkitsee helppoja valintoja! Ja olemmehan Comfort – emme usko ylihinnoitteluun.

Aukioloajat

Päivittäin: Vuorokauden ympäri

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Aulabaari

Aulabaari on avoinna ympäri vuorokauden. Tervetuloa juomaan lasi viiniä, drinkki tai vain hengailemaan mukavasti, ihan milloin haluat.

Aukioloajat

Päivittäin: Ympäri vuorokauden

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Kuntosali

Kaikki vieraamme voivat treenata maksutta Spenstissä. Treenikeskus sijaitsee 2 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Spenst tarjoaa sekä kuntoilutilat että ryhmäliikuntatunteja. Saat kortin Spenstille vastaanotosta, jos haluat käydä treenaamassa siellä. Tällöin sinun on mahdollista kuntoilla milloin haluat!

Lazy Sunday

Pidämme laiskoista sunnuntaipäivistä! Sen vuoksi annamme sinun pitää huoneen kello 18.00 asti joka sunnuntai, ilman lisämaksua. Ja tiesitkö, että usein voit kirjautua maksua vastaan myöhemmin ulos myös muina päivinä, mikäli meillä on vapaita huoneita. Tai kirjautua sisään hieman aikaisemmin. Myöhäinen check-out: 100 NOK kello 14.00 asti ja 200 NOK kello 16.00 asti.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-Fi

Koko hotellissa on tietysti ilmainen Wi-Fi. Helppoa ja mukavaa.

Muut palvelut

  • Polkupyörävuokraus
  • Kongressikeskus
  • Lemmikit ovat sallittuja
  • Ravintola
  • Kokoushuoneita
  • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.