Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Reenskaug Hotel Drøbak ,  Norja

Reenskaug Hotel

Drøbak,  Norja

Tervetuloa Reenskaug Hoteliin! Ainutlaatuinen hotelli rikkaalla historialla ja upealla paikalla Drøbakin keskustassa. Meiltä löydät täydelliset puitteet ihanaa vierailua varten, oletpa lomailemassa tai osallistut vaikkapa kurssille.

Reenskaug Hotel 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
The Lobby

Rakennuksemme seinissä on paljon historiaa, sillä niiden sisäpuolelle on saapunut ja lähtenyt työntekijöitä ja vieraita yli 140 vuoden ajan. Vieraista ovat pitäneet hyvää huolta niin "piiat", kokit kuin muut työntekijät. Kokit ovat valmistaneet pataruokia ja kattaneet pöydän juhlia varten jäykillä damastiliinoilla, kiillotettujen kynttilänjalkojen ja kannujen kera. Meillä tarjoilijat ja pitsisin esiliinoin varustautuneet "tarjoilijattaret" ovat pitäneet huolta hotellivieraista kautta aikojen.

"The Lobby" -tilassa tarjoilemme aamiaisen, lounaan ja katamme myös à la carte -tarjoilun. Tarjoamme 3 ruokalajin seurustelumenun ja upea, erillinen "Chambre Separee" on varattavissa jopa 10 henkilölle.

Jacobinestuen

Järjestämme enemmän kuin mielellämme niin pieniä kuin suuria tilaisuuksia. Jos haluat järjestää tilaisuuden oman seurueen kesken, tarjoamme käyttöönne Jacobinestuenin  viihtyisän tilan, jossa on muunneltavien seiniensä ansiosta tilaa 2090 henkilölle. Kastejuhla, konfirmaatio, häät, hautajaiset, syntymäpäiväjuhlat, juhlat ystävien tai naapuruston kesken, kesäjuhlat tai joulupöytä – luettleo on pitkä ja voit itse määrittää kokoontumisen puitteet. Olemme avoimia useimmille ideoille ja joustavia pöytien asettelun suhteen, joten voit valita pitkiä pöytiä, useita pieniä pöytiä tai pyöreitä pöytiä.

Tervetuloa meille!

Ota meihin yhteyttä

Jos haluatte saada lisätietoja tai tehdä varauksen, olette tervetulleita ottamaan meihin yhteyttä joko puhelimitse numerossa +47 64 98 92 00  tai sähköpostitse osoitteessa mail.reenskaug.hotel@festningshotellene.no.

Aamiainen

Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi vierailusi aikana voimassa olevat tarjoiluajat.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.