Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Reenskaug Hotel Drøbak ,  Norja

Reenskaug Hotel

Drøbak,  Norja

Tervetuloa Reenskaug Hoteliin! Ainutlaatuinen hotelli rikkaalla historialla ja upealla paikalla Drøbakin keskustassa. Meiltä löydät täydelliset puitteet ihanaa vierailua varten, oletpa lomailemassa tai osallistut vaikkapa kurssille.

Reenskaug Hotel 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Reenskaug Hoteliin, idyllisen Drøbakin sydämeen. Meiltä on lyhyt matka Drøbakin vierasvenesatamaan, joten voit saapua meille veneellä, ja Drøbak Golfklubb sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä.

Hotelli sijaitsee keskeisesti, vain kivenheiton päässä Oslonvuonosta. Reenskaug Hotel on ollut suosittu lomakohde yli 100 vuoden ajan, ja ruokaa, juomaa ja yöpymistä tarvitsevat vieraat ovat tunteneet olonsa täällä tervetulleiksi. Panostamme perinteiden säilyttämiseen ja paikan omaleimaisuuden suojelemiseen.

Tervetuloa!

Nykyään meillä on aula, ravintola, baari ja tila, jota kutsumme sosiaaliseksi HUBiksemme, edustaen innovatiivisuutta ja uudenlaista ajattelutapaa. Ovemme ovat aina avoinna, kun haluat päästä kotitoimistostasi muutamaksi tunnniksi, syödä jotakin tai istuutua baariin. Voit rentoutua ja antaa ajatusten lentää samalla kun vieraat matkalaukkuineen kulkevat ohi ja työntekijämme käyvät keskusteluja työpäivän kiireisinä tunteina.

Modernit kokoukset

Kokoustilamme ja niiden varustelu eivät tietenkään ole 140 vuotta vanhoja, vaan tarjoamme valoisia ja viihtyisiä kokoustiloja kaikilla tarvittavilla varusteilla, myös hybridiratkaisuja  mikäli joku osallistuu kokoukseen puhelimitse tai ulkopuoliset osallistujat haluavat esittää jotakin. Tuemme useita erilaisia järjestelmiä, ja voit järjestää kokouksia ensiluokkaisen kuvan- ja äänenlaadun täydentämänä. Kokoustilat ovat vuokrattavissa koko päiväksi tai 1 tunniksi ja ne sopivat 140 henkilölle. Täällä luovuus pääsee kukkimaan! Kokoustilojen yhteydessä on pääsy "Reenskaughaveniin", joka on käytettävissä sään niin salliessa.

Tervetuloa Reenskaug Hoteliin!

Yhteystiedot

  • Storgata 32 1440 Drøbak , Norja

Löydä hotellille

Bussi ja juna

Ruter.no-matkasuunnittelijan avulla voit suunnitella matkasi joukkoliikennettä käyttäen luoksemme.

Oslon Gardermoenin lentoasemalta

Norjan päälentoasemalta Drøbakiin vie noin 1 tunnin autolla. Voit myös ottaa Flytoget-lentokenttäjunan Oslo S:ään ja sitten bussin Drøbakiin Oslon bussiterminaalista.

Taksi

Suosittelemme yritystä Follo Taxi, puhelin 06485

Tietoja hotellista

Hotellihuoneiden määrä

28 kahden hengen huonetta

Kokoustilat

2 kpl

Etäisyys lentoasemalle

Oslo Airport Gardermoen 64 km.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.