Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Tollboden Drammen ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Tollboden

Drammen,  Norja

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Tollbodeniin. Hotellimme sijaitsee parhaalla paikalla Drammenin keskustassa, lähellä juna-asemaa. Aamiainen, Afternoon Sweets ja Evening Meal sisältyvät huonehintaan – joka päivä!

Clarion Collection® Hotel Tollboden 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,8
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Tollboden

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Tollbodenissa sijaitsee keskeisesti Strømsøn kaupunginosassa Drammenissa, monipuolisten kauppojen, ravintoloiden ja kahviloiden ympäröimänä. Löydät lähistöltä myös Drammenin museon, Spiraltoppenin ja Bragenesin torin.

Keskellä Drammenia

Clarion Collection Hotel Tollboden sijaitsee keskeisellä paikalla Strömsön kaupunginosassa, lähellä Drammenin satamaa, ainutlaatuisen luonnon ympäröimänä. Kaupungin palvelutarjonta ravintoloineen, kauppoineen ja kahviloineen odottaa sinua heti hotellimme nurkan takana. Lisäksi Drammenin suosituimmat nähtävyydet, kuten Drammenin museo, Spiraltoppen-näköalapaikka, jota kutsutaan myös Drammenin katoksi, ja Bragenesin tori ovat mukavan lähellä.

Fika ja iltapala sisältyvät

Aamiainen sisältyy luonnollisesti huonehintaan, kun asut luonamme. Iltapäivisin tarjoilemme myös Fikan ja illalla iltapalan. Lisätietoja aterioista löydät Palvelut-välilehden takaa.

Kokoukset ja kongressit

Hotellimme kokousosasto käsittää seitsemän kokoustilaa, joista suurimpaan mahtuu jopa 60 henkilöä. Lue lisää kokoustiloistamme täältä.

Kuntosali ja liikunta

Meillä voit pitää huolta kunnostasi myös matkalla ollessasi. Meillä sinulla on mahdollisuus treenata monipuolisesti hyvin varustetulla kuntosalillamme, jossa käytössäsi ovat muun muassa juoksumatto, kuntopyörä ja multigym-kuntolaitteet – kaikki tämä on luonnollisesti maksuttomasti hotellivieraillemme.

Golf

Drammenissa on vilkas golfkulttuuri ja olemme ylpeitä Drammenin golf-kerhon sponsoreita. Drammen Golfbane -golfkenttä sijaitsee 10 kilometrin päässä hotellilta ja täällä järjestämme myös hotellin oman golfcup-kilpailun. Tarjoamme vieraillemme edullisia golfpaketteja, jotka sisältävät greenfeen.

Laskettelu ja hiihto

Sinulle, joka harrastat laskettelua, on Drammen erinomainen lähtökohta. Lähistöllä on mahdollisuus sekä lasketteluun että maastohiihtoon. Kymmenen minuutin päässä hotellilta sijaitsee kaksi hiihtokeskusta, Haukås ja Aron. Noin kymmenen kilometrin päässä sijaitseva uusi, Konnerudin vuoden 2011 maailmanmestaruuskisoja varten rakennettu, maastohiihtostadion tarjoaa upeat puitteet maastohiihtoon. Lisäksi Kongsberg Ski Centre -hiihtokeskus sijaitsee puolen tunnin automatkan päässä hotellilta.

Strömsön kuningas

Clarion Collection Hotel Tollbodenilla on pitkä ja mielenkiintoinen historia. Hotellirakennus on puukauppias Daniel Knoffin vuonna 1668 rakennuttama. Daniel Knoff toimi Etelä-Norjan tullin esimiehenä 1600-luvulla ja kuului Norjan kuninkaan uskottuihin miehiin. Miestä alettiin kutsua ”Strömsön kuninkaaksi”, sillä hän panosti suuresti Strömsön kehitykseen satamakaupunkina. Tänä päivänä Knoffin elämäntyö on nähtävillä useissa hotellin näyttelyissä.

Yhteystiedot

  • Tollbugaten 43 3044 Drammen , Norja

Löydä hotellille

Bussi/juna

Drammenin juna-asema.

Oslon lentokentältä, Gardermoen

Pikajuna (Flytoget) Drammenin juna-asemalle.

Sandefjordin lentokentältä, Torp

Pikajuna (Flytoget) Drammenin juna-asemalle.

Taksi

Suosittelemme yritystä Drammen taxi, puhelin +47 05060.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Tollboden

Hotellihuoneiden määrä

140 kpl – 278 vuodetta

Kokoustilojen määrä

7 kpl – 260 henkilöä

Etäisyys lentokentiltä

Oslon lentokenttä, Gardermoen: 100 km
Sandefjordin lentokenttä, Torp: 80 km
Mossin lentokenttä, Rygge: 85 km

Etäisyys juna/bussi

Drammenin juna-asema: 5 minuutin kävelymatka

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.