Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Wood Hotel Bodø Bodø ,  Norja

Wood Hotel Bodø

Bodø,  Norja

Avaamme vihdoin Wood Hotel Bodøn ovet majesteettisella paikalla Rønvikfjellet-tunturissa. Nauti upeasta näkymästä kestävässä puurakennuksessa, jossa on 10 000 neliömetriä, 145 hotellihuonetta, 30 asuntoa, ruokapaikkoja, hyvinvointiosasto ja kokoustilat.

Wood Hotel Bodø 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Restaurant 7th Floor

Ravintolamme on suunnitellut palkittu kokki Christian André Pettersen ja hänen tiiminsä Nord Matstudio. Sen inspiraationa on käytetty luontoa, ja tämän perusteella on kehittynyt kulinaarinen konsepti, joka heijastelee ympäristöään, saaden vaikutteita vanhoista ruoanlaittoperinteistä, jotka täydentyvät bistroperinteen innovatiivisilla mauilla. Täällä keskipisteenä ovat laatu ja maut – kaikessa yksinkertaisuudessaan!

Cocktail Bar 7th Floor

Tämä on täydellinen paikka illanviettoon, kaipaatpa maistuvaa juotavaa tai kun haluat kuunnella upeaa musiikkia.

Turisthytta Café 1st Floor

Rønvikfjellet, jossa Wood Hotel Bodø sijaitsee, toimi aiemmin matkailukeskuksena ja on ollut tunnettu maamerkki ja kokoontumispaikka turistien ja paikallisten keskuudessa vuodesta 1890 alkaen. Nyt Turisthytta Café hotellin ensimmäisessä kerroksessa puhaltaa uutta elämää tähän ikoniseen paikkaan. Saavutpa sinne ennen vaellusta tai sen jälkeen, tai kaipaat vain ajattomien reseptien inspiroimaa ruokaa, olet tervetullut nauttimaan tämän paikan viihtyisästä ilmapiiristä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.