Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Ramsalt Bodø ,  Norja

Quality Hotel™ Ramsalt

Bodø,  Norja

Quality Hotel Ramsalt sijaitsee Bodøn uusimmassa kaupunginosassa, aivan rautatieaseman ja rantakadun tuntumassa. Näkymä merelle The Social Bar & Bistrosta. Inspiroivat kokoustilat sijaitsevat optimaalisesti lähellä.

Quality Hotel™ Ramsalt 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,9
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Ramsalt

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Täysin uudella, jännittävällä alueella Bodøn keskustassa, merenrantaa pitkin kulkevan kävelytien tuntumassa sijaitseva Quality Hotel™ Ramsalt on täydellinen tukikohta Bodøhön ja Pohjois-Norjaan tutustumiseksi. Quality Hotel™ Ramsalt on uusi, näyttävä hotelli upealla merkinäköalalla ja inspiroivilla palveluilla. Hotellin lähistöllä on rautatieasema, ostosmahdollisuuksia sekä laaja kulttuuri- ja palvelutarjonta. Hotellista löytyy veden äärellä sijaitseva ravintola, baari, kuntoilutilat sekä kurssi- ja kokousvalmiudet.

Sijainti Ramsaltissa – kaupungin uudella alueella

Ramsalt on Bodøn uuden kaupunginosan nimi ja se sijaitsee merenrantaa pitkin kulkevan kävelytien varrella kaupungin keskustan tuntumassa. Alueesta on kehittynyt uusi ja eläväinen kaupunginosa, jossa on kaikki mukavuudet ja hyvä palvelutarjonta. Täällä majoitut rautatieaseman ja Hurtigruten-sataman välittömässä läheisyydessä, minkä lisäksi täältä on lyhyt välimatka kansainvälisiin liikenneyhteyksiin.

Päivällinen tai drinkki uskomattomalla merinäköalalla

Hotellin ravintolan, The Social Bar & Bistron, menulta löytyy klassisia bistroannoksia modernilla otteella. Kaipaatpa sitten pientä purtavaa tai ihanaa ateriaa, täältä löytyy jokaiselle jotakin. The Social sijaitsee kauniilla paikalla laiturin reunalla. Hotellissa on myös baari, jossa voit viettää aikaa viihtyisästi maistuvan juoman äärellä ja rentoutua katsellen veden yli avautuvaa näköalaa.

Kongressitilat suurella kapasiteetilla

Quality Hotel Ramsalt on erinomainen valinta, kun olet järjestämässä kurssia tai kongressia Bodøssä. Hotellilla on kapasiteetti järjestää kongresseja jopa 700 osallistujalle. Suuri sali on kooltaan 465 neliömetriä ja tilasta avautuva upea merinäköala antaa aihetta keskusteluun minglauksen lomassa. Suuri sali voidaan jakaa myös kolmeen pienempään tilaan, joissa kussakin on tilaa 155 neliömetriä.

Suuren salin lisäksi hotellissa on valittavana myös pienempiä kokoustiloja.

Yhteystiedot

  • Sjøgata 37/39 8006 Bodø , Norja

Usein kysytyt kysymykset

Löydä hotellille

Junalla

Bodøn rautatieasemalle, rautatieasemalta hotellille on matkaa noin 5 minuuttia.

Bodøn lentoasemalta

Ota bussi lentoasemalta pysäkille Bodø Cathedral. Bussipysäkiltä on hotellille noin 4 minuutin kävelymatka.

Taksi

Suosittelemme yritystä Bodø Taxi, +47 07550.

Tietoja Quality Hotel Ramsaltista

Hotellihuoneiden määrä

250 kpl

Kokoustilojen määrä

10 kpl

Etäisyys lentokentältä

Bodön lentokenttä: 2,5 km

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.