Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø Bodø ,  Norja

  • Aamiaisbuffetti Clarion Collection Hotel Grand Bodössä, Norjassa
  • Yleiskuva buffetista, Clarion Collection Hotel Grand Bodössä, Norjassa
  • Lähikuva vihanneksista buffetissa, Clarion Collection Hotel Grand Bodössä, Norjassa

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Bodø,  Norja

Tervetuloa rauhalliseen keitaaseen keskelle historiallista Bodötä. Clarion Collection Hotel Grand Bodö sijaitsee lähellä kaupungin ostoskatua ja satamaa. Fika ja iltapala sisältyvät hintaan, joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,4
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Grand Bodössä majoitut keskellä Bodön historiaa, kulttuuria ja kaunista pohjoisnorjalaista luontoa. Tarjoamme viehättävät huoneet, keskeisen sijainnin ja iltapalan joka ilta.

Bodön keskustasssa

Clarion Collection Hotel Grand Bodö sijaitsee Bodön keskustassa sataman läheisyydessä. Kauppakatu Glasshuset on nurkan takana. Lisäksi olet lähellä kaupungin kattavaa ravintola- ja kahvilatarjontaa. Bodön suositut nähtävyydet, kuten Luftfartsmuseet (Ilmailumuseo) ja Galleri Bodøgaard (Taidegalleria), ovat lyhyen matkan päässä hotellilta. Hotelli on kunnostettu täysin vuoden 2018 aikana – uusia huoneita, kylpyhuoneita, aula ja ravintola. Sisustus on hakenut inspiraatiota 1940-luvulta ja yhdistelee modernia designia vanhoihin sisustuselementteihin, kuten kattokruunuihin. Tarjoamme myös kaksi sviittiä.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Joka aamu katamme esille upean aamiaisen, eikä siinä vielä kaikki. Iltapäivisin tarjoilemme fikan ja illalla vuorostaan iltapalan – täysin ilmaiseksi. Lisätietoja löydät "Palvelut"-välilehden takaa.

Kuntoilu ja hyvinvointi

Hotellilla on sopimus Rapida Balansen kanssa, joka sijaitsee hotellia vastapäätä, kadun toisella puolella. Siellä voit treenata studiossa ja osallistua esimerkiksi ryhmäliikuntatunneille, kuten spinningiin. Rapida Balanse tarjoaa myös viihtyisän hyvinvointisaston, josta löytyy sauna ja poreallasErilaisista kuntoilumahdollisuuksista voit lukea lisää täältä.

Kokoustilat ja kokoukset

Hotellin kokousosaston kahdesta kokoustilasta löytyy tilaa 30 osallistujalle per tila. Täältä voit lukea lisää kokoustiloistamme.

Hotellin historia

Clarion Collection Hotel Grand Bodöllä on pitkä ja dramaattinen historia, joka ulottuu vuoden 1850 alkuun asti. Bodö vahingoittui suuressa pommituksessa 27. toukokuuta 1940. Rouva Anna Hoseth oli sillä hetkellä yksin hotellissa. Haettuaan suojaa kellarista hän oli vähällä saada surmansa. Hänet pelasti viime hetkellä läpikulkumatkalla ollut sotilas, joka vieraili hotellissa useita kertoja sodan loputtua. Ruokasalissa riippuu nykyisin peili, joka on yksi harvoista esineistä, jotka säilyivät pommituksessa ehjinä.

Yhteystiedot

  • Professor Schyttes gate 1 8006 Bodø , Norja

Löydä hotellille

Juna

Juna Bodøn asemalle, Nordlandsbanen pääteasema.

Bodøn lentoasemalta

Bussi pysähtyy Dronnigens gatella, 3 minuutin kävelymatka hotellille.

Taksi

Suosittelemme yritystä Bodø Taxi, puhelin +47 07550.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Grand Bodö

Hotellihuoneiden määrä

100 kpl, joista 2 kpl on sviittejä – yhteensä 193 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

2 kpl  630 henkilölle

Etäisyys lentoasemalta

Bodön lentoasema: 2,5 km, noin 6 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bodön asema: 5 minuutin kävely.
Bussipysäkki aivan hotellin ulkopuolella.

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.