Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel Oleana Bergen ,  Norja

Hotel Oleana

Bergen,  Norja

Hotellimme sijaitsee kaupungin keskustassa, vain 100 metrin päässä kaupungin tarjonnasta sekä ostosmahdollisuuksien, taiteen ja kulttuurin, baarien ja ravintoloiden lähellä. Hotel Oleana on itsestään selvä valinta seuraavalla vierailullasi Bergenissä.

Hotel Oleana 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
4,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

4,2
10:stä
Tulos Hotel Oleana

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Boutique-hotelli, joka tarjoaa tavallista paremman hotellielämyksen. Bergenin keskusta sijaitsee aivan hotellin ovien ulkopuolella ja kaupungin tarjonnan äärelle on vain lyhyt kävelymatka.

Tervetuloa upeaan Hotel Oleanaan

Hotellikonseptimme perustuu Bergenin ylpeyden, Ole Bullin, ympärille, joka oli kuuluisa 1800-luvullä elänyt viulisti ja säveltäjä. Runoilija Bjørnstjerne Bjørnson kuvailee Ole Bullia seuraavasti: "ensimmäinen ja suurin juhlahetki Norjan kansan elämässä". Toivomme, että myös sinun vierailustasi Hotel Oleanasa tulee sinulle "juhlahetki". Sydämellisesti tervetuloa!

Tuskin löydät tämän mahtavamapia puitteita vierailullesi Bergenissä!

Useiden satojen vuosien ajan Ole Bullin aukio on ollut kaupungin kulttuurielämän sykkivä sydän, joka on toiminut kaupunkilaisten kohtaamispaikkana. Ole Bullin aukiolla sijaitseva muodikas hotelli on toivottanut niin läheltä kuin kaukaa tulleet vieraat tervetulleiksi useiden sukupolvien ajan. kaunis hotellirakennuksemme on peräisin vuodelta 1925 ja on täysin kunnostettu ja rakennettu uudestaan taianomaiseksi ja moderniksi hotelliksi Ole Bullin henkeä mukaillen. Hotellin julkisivu sijaitsee Ole Bullin aukiota kohti, jonka ilmava ja vihreä puistomainen ilme yhdistyy sen majesteettisesti kohoavaan huippuun  kansallisnäyttämö.

Viulisti ja säveltäjä Ole Bull oli ehkä maailman ensimmäinen supertähti

Ole Bull saavutti musiikillisia voittoja kaikkialla maailmassa, joista ensimmäinen tapahtui hänen kotikaupungissaan, Bergenin filharmonisessa orkesterissa hänen ollessaan kahdeksanvuotias, ja tämän jälkeen hän soitti "På solen jeg ser" korkealla Kheopsin pyramidin päällä Egyptissä. Hän eli elämäänsä täysillä, mutta oli myös visionääri, jolla oli ajatuksia ja ideoita isänmaansa tulevaisuudesta. Oleana oli Ole Bullin utopistisen siirtomaan nimi Yhdysvalloissa, jonne norjalaiset muuttivat. Nimi symboloi jatkuvaa luovuutta, avointa mieltä ja bergeniläistä, villiä mielenmaisemaa. Samalla tavoin kuin huikea Hotel Oleanamme – Bergenin lukuisat seikkailut odottavat aivan hotellin ovien ulkopuolella.

Huoneet ja tunnelma tarjoavat sinulle upean hotellielämyksen

Hotel Oleana perustuu taiteesta ja kulttuurista kumpuavaan inspiraatioon ja Ole Bullin jännittävän elämän perusteella luotuun konseptiin, jota kutsumme nimellä Violin Art. Se on värikästä. Rohkeaa. Kimmoisaa. Intohimoista. Se tarjoaa aisteille hyvän elämän juhlan. Täältä löydät tyylikkäitä designkalusteita, hauskoja ja burleskihenkisiä taideteoksia, suuria italialaisia kattokruunuja, ylellisiä englantilaisia kylpyammeita ja tietenkin kaikkein tärkeimmän – miellyttävät vuoteet. Hemmottele itseäsi ylellisyydellä jossakin Oleanan sviiteistä, joiden parvekkeet sijaitsevat Ole Bullin aukiota kohti. Nimikkosviitissämme on kahden hengen kylpyamme. Tyylikkäät Superior-huoneemme sijaitsevat takapihaa kohti näköalallaan Fløyeniä kohti. Rohkeissa Deluxe-huoneissa on pyöreä lasisuihku ja "rainfall shower" joko katettuna tai ilman. Huoneluokkamme tarjoavat sinulle valinnanvaraa sykkivää Ole Bullin aukiota tai rauhallista takapihaa kohti avautuvan näköalan osalta. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa esteettömistä huoneista ja mukavuuksista.

Vihreä Hotel Oleana

Hotellimme työskentelee vastuullisuuden ja ympäristönsuojalun puolesta. Aivan kuten kaikki muutkin Strawberry-hotellit, myös Hotel Oleana on saanut ympäristösertifikaatin ISO – 14001e.

Täältä voit lukea lisää Bergenistä.

Yhteystiedot

  • Øvre Ole Bulls plass 5 5012 Bergen , Norja

Löydä hotellille

Bussi/juna

Bergenin rautatieasema.

Bergenin Flesland-lentokentältä

Lentokenttäbussi Festplassenille, Bergenin keskustaan.

Taksi

Suosittelemme yritystä Bergen Taxi,
puhelin +47 07000.

Tietoja hotellista Hotel Oleana

Hotellihuoneiden määrä

97 kpl

Kokoustilojen määrä

2 kpl

Etäisyys lentokentältä

Bergenin lentokenttä, Flesland: 21 km,
noin 30 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bergenin rautatieasema:1 km

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.