Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Bergen Bergen ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Bergen, Norja

Comfort Hotel® Bergen

Bergen,  Norja

Moderni Comfort Hotel Bergen sijaitsee Bergenin keskustassa, lyhyen matkan päässä ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista. Vain 8 minuuttia Fisketorgetilta ja lentokenttäbussilta, joten olet valmiina tutustumaan Vestlandetin pääkaupunkiin.

Comfort Hotel® Bergen 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,8
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Bergen

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

Tervetuloa Comfort Hotel Bergen -hotelliin, Bergeniin. Täällä listaamme hyviä vinkkejä ja tietoja – sinulle, joka haluat yöpyä luonamme.

Pysäköinti – Comfort Hotel Bergen

Comfort Hotel Bergen tarjoaa kuusi pysäköintipaikkaa pysäköintihallissa, hintaan 300 NOK/vrk. Varaa paikkasi täältä. Lisää pysäköintipaikkoja löytyy lähistöltä sijaitsevista pysäköintitaloista. Lue lisää pysäköintimahdollisuuksista täältä.

Matkatavaroiden säilytys

Hotellilla on matkatavaroiden säilytyshuone, jonne voit tarvittaessa jättää laukkusi joko ennen sisäänkirjautumista tai uloskirjautumisen jälkeen.

Kuinka huoneeni siivous hoidetaan?

Ollaksemme huomaavaisia ympäristöä & lompakkoasi kohtaan siivoamme huoneesi vain joka neljäs päivä, kun asut luonamme. Haluatko huonesiivouksen joka päivä? Ei ongelmaa. Ilmoitat vain asiasta Barceptioniin, niin ratkaisemme asian (ilmoita viimeistään klo 22 edellisenä päivänä)

Esteettömyys

Meillä on yksi esteetön huone kahdella erillisellä vuoteella. Ole hyvä ja ota yhteyttä hotelliin, jos haluat varata tämän huoneen.

Ilmainen Wi-Fi

Kaikilla hotellimme vierailla on pääsy ilmaiseen, langattomaan verkkoomme. Lisää langattomasta verkostamme voit lukea täältä.

Comfort Deli

Vastaanoton yhteydessä sijaitsevasta Lobbyshop Comfort Delistä voit ostaa kivennäisvettä, erilaisia snackseja sekä itsetehtyjä välipaloja. Comfort Deli on luonnollisesti avoinna kellon ympäri.

Myöhäinen check-out/Aikainen check-in

Venyikö lauantai-ilta pitkäksi? Ei hätää. Me tarjoilemme aamiaista sunnuntaisin aina klo 12.00 asti ja saat lisäksi pitää huoneesi ilman lisämaksua sunnuntaisin aina klo 18.00 saakka. Rentoudu ja nuku siis hieman pidempään, mutta kerro kuitenkin mielellään meille vastaanotossa, jos haluat kirjautua ulos myöhemmin sunnuntaina. Jos taas haluat kirjautua sisään aikaisemmin, tai ulos myöhemmin muina päivinä kuin sunnuntaina, veloitamme tästä palvelusta pienen lisämaksun.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00
Uloskirjautuminen sunnuntaisin viimeistään klo 18.00

Aamiainen

Maanantai: 06.30 - 09.30
Tiistai: 06.30 - 09.30
Keskiviikko: 06.30 - 09.30
Torstai: 06.30 - 09.30
Perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.00 - 11.00
Sunnuntai: 07.30 - 12.00

Baari

Maanantai: 13.00 - 01.00
Tiistai: 13.00 - 01.00
Keskiviikko: 13.00 - 01.00
Torstai: 13.00 - 01.00
Perjantai: 13.00 - 01.00
Lauantai: 13.00 - 01.00
Sunnuntai: 13.00 - 01.00

Lobbyshop Comfort Deli

Maanantai: ympäri vuorokauden
Tiistai: ympäri vuorokauden
Keskiviikko: ympäri vuorokauden
Torstai: ympäri vuorokauden
Perjantai: ympäri vuorokauden
Lauantai: ympäri vuorokauden
Sunnuntai: ympäri vuorokauden

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.