Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Bergen, Norja

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norja

Clarion Hotel Bergen Airport sijaitsee Bergenin Fleslandin lentokentällä. Täällä keskitymme inspiroivaan arkkitehtuuriin, moderniin sisustamiseen, herkulliseen ruokaan, iloisiin työntekijöihin sekä sinuun – vieraaseemme.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Mitä haluaisit tehdä Bergenin vierailusi aikana? Täältä löydät lisää vinkkejä tekemiseen. Voit luonnollisesti myös pistäytyä hotellin vastaanotossa, sillä me kyllä tiedämme mitä Bergenissä tapahtuu.

Flygbussen (lentokenttäbussi)

Jos olet matkalla Bergenin keskustaan, on lentokenttäbussi helpoin ja halvin tapa päästä perille. Eikä tule unohtaa sitä tosiasiaa, että se on myös ympäristöystävällisin vaihtoehto. Liput maksavat 100 kruunua (NOK) yhteen suuntaan tai 170 kruunua (NOK) edestakaisin. Jos ostat lippusi etukäteen osoitteesta flybussen.no, säästät hieman lipun hinnassa. Bussipysäkki on vain kahden minuutin kävelymatkan päässä hotellilta, ja lentokenttäbussit kulkevat 15 minuutin välein.

Fløyen ja Fløibanen

Bergenissä ollessasi, muista vierailla Fløyenissä, yhdessä Norjan tunnetuimmista näköalapaikoista. Voit kävellä ylös Fløyenille, mutta Fløibanen-funikulaarilla matkustaminen on jo itsessään unohtumaton elämys. Funikulaari, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1918 lähtien, on avoinna aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

Ulriken ja Ulriksbanen

Jos haluat parhaan mahdollisen näkymän Bergenin ylitse, suosittelemme vierailua Ulriken-vuorella. Kävely ylös vuorelle tarjoaa upeat näkymät, mutta jos et halua kävellä, voit matkustaa ylös asti Ulriksbanen-köysiradan avulla. Huipulta löydät Bergenin korkeimmalla sijaitsevan ravintolan.

VilVite

VilVite-tiedekeskus sisältää laajan valikoiman aktiviteetteja ja näyttelyitä kaikenikäisille vierailijoille. Keskus on tieteellinen testi- ja opetuslaitos – sekä teknologialle että luonnontieteille. Keskuksen päätehtävänä ei ole tuottaa tuloksia, vaan tutkia, miten tiettyihin tuloksiin päästään, tekemällä runsaasti kokeita.

Bergenin Squash-keskus

Bergenin Squash-keskus sijaitsee Sandslin kaupunginosassa, noin viiden minuutin ajomatkan tai kymmenen minuutin pyöräilymatkan päässä hotellilta. Vastaanotosta kysymällä voit saada lainaksi yhden polkupyöristämme (rajoitettu määrä). Bergenin Squash-keskus remontoitiin täysin vuonna 2009, ja sieltä löytyy viisi squash-kenttää, pukuhuoneet ja suihkutilat.

Leos Lekeland

Leos Lekeland sijaitsee Kokstadin kaupunginosassa, noin 5 minuutin ajomatkan päässä hotellilta. Täydellinen paikka lapsille leikkiin ja hauskanpitoon.

Bergenin Filharmoninen Orkesteri

Bergenin Filharmoninen Orkesteri on yksi maailman vanhimmista orkestereista ja se esiintyy useissa suurissa konserteissa vuosittain. Clarion Hotel Bergen Airport on onnistunut saamaan hotellivierailleen alennuksia useisiin konsertteihin. Ota yhteyttä vastaanottoon, jos haluat saada lisätietoja konserteista tai varata lippuja.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.