Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Bergen, Norja

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norja

Clarion Hotel Bergen Airport sijaitsee Bergenin Fleslandin lentokentällä. Täällä keskitymme inspiroivaan arkkitehtuuriin, moderniin sisustamiseen, herkulliseen ruokaan, iloisiin työntekijöihin sekä sinuun – vieraaseemme.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Mitä haluaisit tehdä Bergenin vierailusi aikana? Täältä löydät lisää vinkkejä tekemiseen. Voit luonnollisesti myös pistäytyä hotellin vastaanotossa, sillä me kyllä tiedämme mitä Bergenissä tapahtuu.

Flygbussen (lentokenttäbussi)

Jos olet matkalla Bergenin keskustaan, on lentokenttäbussi helpoin ja halvin tapa päästä perille. Eikä tule unohtaa sitä tosiasiaa, että se on myös ympäristöystävällisin vaihtoehto. Liput maksavat 100 kruunua (NOK) yhteen suuntaan tai 170 kruunua (NOK) edestakaisin. Jos ostat lippusi etukäteen osoitteesta flybussen.no, säästät hieman lipun hinnassa. Bussipysäkki on vain kahden minuutin kävelymatkan päässä hotellilta, ja lentokenttäbussit kulkevat 15 minuutin välein.

Fløyen ja Fløibanen

Bergenissä ollessasi, muista vierailla Fløyenissä, yhdessä Norjan tunnetuimmista näköalapaikoista. Voit kävellä ylös Fløyenille, mutta Fløibanen-funikulaarilla matkustaminen on jo itsessään unohtumaton elämys. Funikulaari, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1918 lähtien, on avoinna aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

Ulriken ja Ulriksbanen

Jos haluat parhaan mahdollisen näkymän Bergenin ylitse, suosittelemme vierailua Ulriken-vuorella. Kävely ylös vuorelle tarjoaa upeat näkymät, mutta jos et halua kävellä, voit matkustaa ylös asti Ulriksbanen-köysiradan avulla. Huipulta löydät Bergenin korkeimmalla sijaitsevan ravintolan.

VilVite

VilVite-tiedekeskus sisältää laajan valikoiman aktiviteetteja ja näyttelyitä kaikenikäisille vierailijoille. Keskus on tieteellinen testi- ja opetuslaitos – sekä teknologialle että luonnontieteille. Keskuksen päätehtävänä ei ole tuottaa tuloksia, vaan tutkia, miten tiettyihin tuloksiin päästään, tekemällä runsaasti kokeita.

Bergenin Squash-keskus

Bergenin Squash-keskus sijaitsee Sandslin kaupunginosassa, noin viiden minuutin ajomatkan tai kymmenen minuutin pyöräilymatkan päässä hotellilta. Vastaanotosta kysymällä voit saada lainaksi yhden polkupyöristämme (rajoitettu määrä). Bergenin Squash-keskus remontoitiin täysin vuonna 2009, ja sieltä löytyy viisi squash-kenttää, pukuhuoneet ja suihkutilat.

Leos Lekeland

Leos Lekeland sijaitsee Kokstadin kaupunginosassa, noin 5 minuutin ajomatkan päässä hotellilta. Täydellinen paikka lapsille leikkiin ja hauskanpitoon.

Bergenin Filharmoninen Orkesteri

Bergenin Filharmoninen Orkesteri on yksi maailman vanhimmista orkestereista ja se esiintyy useissa suurissa konserteissa vuosittain. Clarion Hotel Bergen Airport on onnistunut saamaan hotellivierailleen alennuksia useisiin konsertteihin. Ota yhteyttä vastaanottoon, jos haluat saada lisätietoja konserteista tai varata lippuja.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.