Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norja

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norja

Clarion Hotel Bergen Airport sijaitsee Bergenin Fleslandin lentokentällä. Täällä keskitymme inspiroivaan arkkitehtuuriin, moderniin sisustamiseen, herkulliseen ruokaan, iloisiin työntekijöihin sekä sinuun – vieraaseemme.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,2
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Hotel Bergen Airportista on suora yhteys Bergenin Fleslandin lentoasemalle. Pääset suoraan terminaalista persoonalliseen designhotelliimme, jossa sinut toivottaa tervetulleeksi moderni arkkitehtuuri, taide ja musiikki, sekä tyylikäs sisustus.

Kokous Bergenissä – suora yhteys lentoasemalle

Clarion Hotel Bergen Airportissa on 1 600 neliömetrin kokoinen kokousosasto. Hotellimme on yksi Norjan suurimmista kokoushotelleista – tilaa on yli 1 200 kokous- ja kongressivieraalle. Tarjoamme 17 ainutlaatuista kokoustilaa, jotka ovat varustettu viimeisimmällä tekniikalla.

The Social Bergen Airport – Bar & Bistro

Nauti maistuvasta ateriasta ja ainutlaatuisesta näköalasta kiitoradalle. Hotellin ravintolassa, The Socialissa, tarjoamme klassisia bistroannoksia modernilla otteella. Etsitpä pientä purtavaa tai kunnon ateriaa, tarjoamme jotakin joka makuun.

Rentoutumisosasto

Vieraile rentoutumisosastollamme, johon kuuluu kuntosali, sauna höyrysuihku. Hiljattain remontoidulta kuntosalilta löytyvät kaikki tarvittavat laitteet onnistuneeseen treeniin. Hotellimme lähellä on lukuisia juoksureittejä ulkoilusta pitäville. Meiltä voi myös lainata polkupyöriä.

Esteettömät huoneet

Meillä on luonnollisesti myös huoneita, jotka on tehty helpottamaan pyörätuolilla liikkuvien tai muuten liikuntarajoitteisten henkilöiden vierailua luonamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja esteettömistä huoneistamme ja muista tiloistamme.

Tervetuloa Clarion Hotel Bergen Airportiin – täydellinen paikka aloittaa tai päättää vierailusi Bergenissä. Täältä voit lukea lisää Bergenistä.

Yhteystiedot

  • Flyplassvegen 551 5869 Bergen , Norja

Löydä hotellille

Bussi

Lentokenttäbussi Bergenin Fleslandin lentokentälle.
Bergenin linja-autoasemalta noin 22 minuuttia.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Bergen Airport

Hotellihuoneiden määrä

200 kpl – 400 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

16 kpl – tilaa 1200 henkilölle

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.