Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norja

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norja

Clarion Hotel Admiral on persoonallinen hotelli Bergenin sydämessä. Se sijaitsee upealla paikalla kaupungin keskustassa, josta on huikeat näkymät UNESCOn maailmanperintökohde Bryggeniin ja kauniiseen Vågen-lahteen.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa ravintolaamme meren äärelle nauttimaan Vågenia ja Bergenin Bryggeniä kohti avautuvasta upeasta näköalasta.

Ravintola ja baari

Taustalla sijaitsee Bergenin Bryggen, joten on luonnollista, että tarjoilemme ravintolassamme paljon herkullista ruokaa merenelävistä, jotka ovat peräisin paikallisilta, laadustaan tunnetuilta toimittajilta.  Hotellin ravintola sijaitsee meren ääressä ja tarjoaa upean näköalan Vågenia ja Bryggeniä kohti. Ravintolan ulkopuolella on pitkä terassi, joka sijaitsee meren päällä. Kauniina päivinä voit nauttia täällä niin aamiaisen, lounaan kuin päivällisen. Ateria on mahdollista päättää baarialueen sohvissa istuskellen. 

Perinteitä ripauksella kansainvälisyyttä

Valmistamme perinteisiä ruoka-annoksia ripauksella kansainvälisyyttä. Käytämme ruoanvalmistuksessa mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita, ja keskitymme raaka-aineiden parhaaseen laatuun. Ravintolamme menu vaihtelee sesongin mukaan, mutta saatavilla on aina liha-, kala- ja kasvisvaihtoehtoja. Jos sinulla on ruoka-aineallergioita tai erityisiä toiveita, otamme luonnollisesti nämä huomioon.

Aamiainen

Runsas aamiaisbuffettimme tarjoillaan joka aamu ja se sisältää kaiken, mitä kunnollisen aamiaisen pitääkin. Ruoka valmistetaan luonnollisesti itse alusta alkaen. Valmistuksessa on käytetty niin paljon ekologisia raaka-aineita kuin mahdollista, ja aamiaispöydästä löytyy myös monia allergiaystävällisiä vaihtoehtoja.

Terassi näköalalla

Sateettomina päivinä voit mainiosti nauttia aamiaisesta ja illallisesta terassilla, joka sijaitsee suoraan veden päällä. Täällä voit ihastella vuoria, Bryggeniä ja veneitä, jotka lipuvat ohitsesi, kun nautit aamukahvistasi tai syöt illallista.

Varaa pöytä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 55 23 64 00 tai sähköpostitse osoitteessa gitte.pedersen@strawberry.no.

Aamiainen

Maanantai: 07.00 - 10.00
Tiistai: 07.00 - 10.00
Keskiviikko: 07.00 - 10.00
Torstai: 07.00 - 10.00
Perjantai: 07.00 - 10.00
Lauantai: 08.00 - 10.30
Sunnuntai: 08.00 - 10.30

Ravintola

Maanantai: 17.00 - 22.00
Tiistai: 17.00 - 22.00
Keskiviikko: 17.00 - 22.00
Torstai: 17.00 - 22.00
Perjantai: 17.00 - 22.00
Lauantai: 17.00 - 22.00
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.