Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret Bergen ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norja

Clarion Collection Hotel Havnekontoret paikalla, keskellä Bergenin Bryggeniä – vain lyhyen kävelymatkan päässä mm. Fisketorgetilta sekä Mariakirkenilta. Hyvät pysäköintimahdollisuudet ja lentokenttäbussin pysäkki.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Yksi Bergenin upeimmista hotelleista sijaitsee upeassa, kunnianarvoisassa, vanhassa rakennuksessa, keskellä Bryggeniä. Hotelli on täydellinen valinta sinulle, joka matkustat paljon – työn puolesta tai vapaa-ajalla. Hotellin tavoitteena on tarjota vierailleen hieman tavallista parempi arkipäivä ja vierailu.

Historiallinen rakennus

Hotellia voidaan tänä päivänä kuvata kaupungin tyylikkäimmäiksi, sen paikallista historiaa ja uusbarokkilaista arkkitehtuuria huokuvan olemuksen ansiosta – kaupungin parasta sijaintia ja eleganttia tunnelmaa unohtamatta. Slottsgaten on ollut yksi Berliinin upeimmista ja suosituimmista kaduista jo 1700-luvulta lähtien. Barokista ja rokokoosta inspiraatiota hakenut arkkitehtuuri on tehnyt kadusta yhden kaupungin nähtävyyksistä. Hotellimme tarjoaa kaupungin parhaimman sijainnin lisäksi omistautuneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan, jonka tehtävänä on tehdä juuri sinun vierailustasi unohtumaton kokemus.

Fika ja iltapala sisältyvät hintaan

Aamiainen sisältyy luonnollisesti huonehintaan, kun asut luonamme. Iltapäivisin tarjoilemme myös fika ja illalla iltapala klo 18.00 - 20.00 – nämä kaikki sisältyvät hintaan vieraillemme. Aterioista voit lukea lisää Palvelut-välilehden takaa.

Rentoudu

Istahda alas ja rentoudu hyvän kirjan parissa avotakkamme edessä tai esimerkiksi kirjastossamme. Voit myös treenata kovaa kuntosalillamme ja unohtaa arjen murheet rentoutumisosastomme saunassa sekä höyrysaunassa.

360 asteen näköala Bergenin keskustan ylitse

Nauti hotellin tornin tarjoamasta 360 asteen, koko Bergenin keskustan ylitse ulottuvasta, näköalasta. Kiipeä portaat historialliseen Halleniin ja opi lisää Bergenin sataman 1800-luvulta alkavasta historiasta. Enjoy!

Tapaamiset ja kokoukset

Hotellin kokousosastolta löytyy yksi kokoustila jopa 30 henkilölle sekä kaupungin upein johtokunnan huone 10 henkilölle.

Palkittu hotelli

Vuonna 2015 voitimme palkinnon "Clarion Collection Hotel of the Year" jo toisen kerran, ja vuonna 2012 otimme vastaan palkinnon "International Clarion Hotel of the Year". Hotelli on avajaistensa jälkeen voittanut useita erilaisia palkintoja – niin palvelunsa kuin arkkitehtuurinsakin ansiosta. Sydämellisesti tervetuloa Clarion Collection Hotel Havnekontoretiin!

Yhteystiedot

  • Slottsgaten 1 5003 Bergen , Norja

Löydä hotellille

Juna/Bussi

Juna ja bussi Bergenin päärautatieasemalle.

Bergen Airport Flesland -lentokentältä

Lentokenttäbussi Bergenin päärautatieasemalle.

Taksi

Suosittelemme yritystä Bergen Taxi, puhelin +47 075 50.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Hotellihuoneiden määrä

113 huonetta - 236 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

5 - enimmäiskapasiteetti 32 henkilöä

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bergenin päärautatieasema: 1,1 km

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.