Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Leangkollen Asker ,  Norja

Quality Hotel™ Leangkollen

Asker,  Norja

Kokoushotelli Quality Hotel Leangkollen sijaitsee Askerin luonnonkauniissa, metsäisissä maisemissa puolen tunnin matkan päässä Oslon keskustasta. Onnistuneen kokouksen kaikki edellytykset löytyvät täältä.

Quality Hotel™ Leangkollen 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Leangkollen tarjoilee herkullista ruokaa uniikissa ympäristössä – olitpa sitten työ- tai lomamatkalla.

Aamiainen

Aamiaisbuffettimme valikoimasta löytyy monia herkullisia, terveellisiä sekä ekologisia vaihtoehtoja. Hotelliaamiainen odottaa sinua!

Ruokakonseptimme

Keittiömme kokit hyödyntävät luonnollisesti sesongin tarjoamia, laadukkaita raaka-aineita. Suosittu lounaamme on päivän kohokohta monille vieraillemme, ja iltaisin tarjoilemme upean kolmen ruokalajin kokousillallisen. Kaipaatko lisäluksusta? Pientä lisähintaa vastaan voit nostaa etukäteen kokousvieraillemme lähettämämme menun uudelle tasolle tai valita haluamiasi herkkuja seurustelumenustamme. Teillä on luonamme myös mahdollisuus nauttia tapasbuffetista tai vaikkapa äyriäisiä tai grilliruokaa sisältävästä buffetista. Kaikki ruoka on luonnollisesti meidän valmistamaamme ja voimme nykyään myös hieman kehua ja mainostaa itseämme, sillä meillä on oma konditoria, joka valmistaa haluamasi herkut käden käänteessä – hääkakkuja unohtamatta.

Merkkipäivät ja muut juhlalliset tilaisuudet

Häät, merkkipäivät, juhlalliset tilaisuudet ja muut mielenpainuvat tapahtumat. Osa vieraistamme valitsee meidät keittiömme vuoksi, toiset tilojemme vuoksi ja osa erinomaisen sijaintimme vuoksi. Tapahtumien ja tilaisuuksien päätteeksi saamamme aplodit on usein suunnattu upealle, palvelualttiille henkilökunnallemme. Onnistuneissa kokonaisuuksissa on loppupeleissä kyse pienistä asioista – ja tämä on jotain, mihin me todellakin keskitymme ja jota vieraamme arvostavat.

Kapasiteetti

Hotellilla on mahdollisuus järjestää erinäisiä tapahtumia ja tilaisuuksia erikokoisille ryhmille – aina pienistä kahdeksan hengen tapaamisista suuriin, 150 hengen juhliin.

Punctum Bar

Punctum Bar on täydellinen kokoontumispaikka pitkän kokouspäivän päätteeksi. Voitte joko jatkaa illanviettoa muualla tai jäädä baariimme seurustelemaan ja nauttimaan yhdessäolosta illallisen jälkeen. Baarin yhteydestä löytyy myös pienempiä tiloja, jos seurueenne kaipaa hieman enemmän yksityisyyttä.

Varaa pöytä

Otathan yli kymmenen hengen seurueen varauksissa yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteessa q.leangkollen@strawberry.no.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 07.00 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 10.30

Lounas

Maanantai - perjantai: 11.30 - 13.30
Lauantai: - 
Sunnuntai: -

Päivällinen

Maanantai - lauantai: 17.00 - 21.30
Sunnuntai: -

Punctum Bar

Maanantai - lauantai: 17.00 - 02.00
Sunnuntai: -

Kuntosali

Maanantai - sunnuntai: 24/7

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.