Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Leangkollen Asker ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Asker, Norja

Quality Hotel™ Leangkollen

Asker,  Norja

Kokoushotelli Quality Hotel Leangkollen sijaitsee Askerin luonnonkauniissa, metsäisissä maisemissa puolen tunnin matkan päässä Oslon keskustasta. Onnistuneen kokouksen kaikki edellytykset löytyvät täältä.

Quality Hotel™ Leangkollen 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,1
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Leangkollen

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Quality Hotel Leangkolleniin! Kokosimme tänne vastaukset meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin. Toivottavasti löydät vastauksen kysymykseesi täältä.

Pysäköinti

Luoksemme on helppoa saapua autolla. Hotellimme ulkopuolella on suuri, maksullinen pysäköintitila. Pysäköinti on ilmaista ensimmäisten 2 tunnin ajan, tämän jälkeen hinta on 30 NOK per alkava tunti. Enimmäisveloitus on 195 NOK vuorokaudessa.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Leangkollen on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroiden säilytykseen sekä ennen vierailuanne että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on käytettävissä maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Strawberry-jäsennumeroasi.

Unohditko jotakin?

Jäikö sinulla jotakin pakkaamatta? Ei huolta, sillä vastaanotosta löytyy laaja valikoima hygieniatuotteita. Jos kaipaat jotakin, mitä meiltä ei löydy, autamme mielellämme sen hankinnassa.

Aktiviteetteja ja liikuntaa

Vastaanotosta voi lainata pihapelejä, joita voitte pelata omenatarhassamme. Hotellin ympäristö on täydellinen lenkkeilyyn kauniissa luonnonmaisemissa. Neuvomme mielellämme sinulle sopivan lenkin. Hotellilta löytyy myös kuntosali, joka on varustettu sekä voima- että kestävyysharjoitteluun sopivilla välineillä. Tämän lisäksi puolen tunnin kävelymatkan tai seitsemän minuutin automatkan päästä löytyy Askerin kuntosali Elixia. Risenga, joka on Oslon seudun parhaita uimahalleja, sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Sieltä löytyy muun muassa terapia-allas, sauna, uima-allas sekä vesiliukumäkiä. Uimahallin sisäänpääsymaksu on 105 NOK/henkilö.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen arkipäivisin viimeistään klo 11.00
Uloskirjautuminen viikonloppuisin viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 07.00 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 10.30

Lounas

Maanantai - perjantai: 11.30 - 13.30
Lauantai: - 
Sunnuntai: -

Päivällinen

Maanantai - lauantai: 17.00 - 21.30
Sunnuntai: -

Punctum Bar

Maanantai - lauantai: 17.00 - 02.00
Sunnuntai: -

Kuntosali

Maanantai - sunnuntai: 24/7

Varaa pöytä

Otathan yli kymmenen hengen seurueen varauksissa yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteessa q.leangkollen@strawberry.no.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.