Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Ålesund Ålesund ,  Norja

Quality Hotel™ Ålesund

Ålesund,  Norja

Quality Hotel Ålesundissa asut keskellä kaupunkia mukavissa ja valoisissa huoneissa upein vuononäkymin. Lähellä ostosmahdollisuuksia, venesatamaa, ravintoloita ja yöelämää - sijaintimme on erinomainen, olitpa täällä sitten kongressissa tai lomalla.

Quality Hotel™ Ålesund 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,1
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Ålesund

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Keskellä hotellia sijaitsee Lobby-baari. Täydellinen paikka ystävien ja kollegoiden tapaamiseen. Täällä voit nauttia cappuccinon tai lasillisen viiniä, syödä hieman, pitää epävirallisia tapaamisia tai rentoutua työpäivän jälkeen.

Aikaisesta aamusta iltamyöhään vieraat ja paikalliset ålesundilaiset kohtaavat täällä virkistävien juomien ja hyvän ilmapiirin parissa. Ensimmäisessä kerroksessa, lähellä aulaa, voit rentoutua ja hengähtää hetken työtovereiden ja ystävien kanssa Ålesundissa järjestettyjen kokousten ja elämysten jälkeen.

Kesällä voit nauttia lasillisen virkistävää juomaa meren puolella sijiaitsevalla terassillamme. Sään salliessa voit nähdä taianomaisen näkymän, kun aurinko laskee Ålesundia ympäröivien pikkusaarten taakse.

Tilaa juomasi baaristamme ja etsi paikkasi ulkoterassilla. Jos sää muuttuu hieman koleaksi, meiltä löytyy lämpövalaisimia ja vilttejä. Tervetuloa!

Lobby Baari

Maanantai: 07.00 - 02.00
Tiistai: 07.00 - 02.00
Keskiviikko: 07.00 - 02.00
Torstai: 07.00 - 02.00
Perjantai:  07.00 - 02.00
Lauantai:  07.00 - 02.00
Sunnuntai: 07.00 - 02.00

Lobby Bar

Maanantai - sunnuntai: 07.00 - 02.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.