Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Ålesund Ålesund ,  Norja

Quality Hotel™ Ålesund

Ålesund,  Norja

Quality Hotel Ålesundissa asut keskellä kaupunkia mukavissa ja valoisissa huoneissa upein vuononäkymin. Lähellä ostosmahdollisuuksia, venesatamaa, ravintoloita ja yöelämää - sijaintimme on erinomainen, olitpa täällä sitten kongressissa tai lomalla.

Quality Hotel™ Ålesund 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Ålesund

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria, ja Quality Hotel Ålesundissa huoneen hintaan sisältyy aina kattava aamiainen seisovasta pöydästä. Tarjoamme runsaan mannermaisen aamiaisen, jossa on tarjolla ravitsevia ja ekologisia vaihtoehtoja, jotka antavat sinulle takuulla hyvän startin päivään.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30 
Lauantai - sunnuntai: 07:30 - 10:30

Aamiaissalimme aukioloajat voiat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Hotellin lähistöltä löytyy useita eri pysäköintivaihtoehtoja. Kahdessa lähimmässä pysäköintipaikassa on 12 paikkaa kussakin, ja toisessa, Hjelsetgårdenin matkailuautopysäköintipaikassa on suuri alue yksityisautoille. Vain 300 metrin päässä sijaitsee suuri pysäköintihalli vuoren sisällä, Aksla Parkering. Tämän pysäköintihallin ylimmässä kerroksessa on myös sähköautojen latausmahdollisuus.

Veloitus alkaen 299 NOK per vuorokausi palveluntarjoajan ja paikan mukaan. Maksu suoritetaan automaatilla, sovelluksella tai  autopassilla. Katso tietoa paikan päällä tai oistaSe informasjon på stedet, eventuelt mer på Flexipark, Easypark og Onepark.

Kuntosali

Tule ja treenaa kanssamme! Quality Hotel Ålesundissa on hyvin varusteltu kuntosali. Kuntoilutilat löytyvät 5. kerroksesta.

Aukioloajat

Maanantai - perjantai: 07.00 - 22.00
Lauantai - sunnuntai: 09.00 - 20.00
Juoksumatto suljetaan joka päivä klo 20.00

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissa ja yleisissä tiloissamme on langaton internetyhteys.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.