Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel Brosundet Ålesund ,  Norja

Hotel Brosundet

Ålesund,  Norja

Hotel Brosundet on hotellihelmi Ålesundin keskustassa. Täällä asut kirjaimellisesti veden äärellä, sillä voit kalastaa suoraan huoneestasi. Syö aamiaista upean näköalan kera, nauti päivän saaliista ARKIVETissa ja hyvästä oluesta Apotekergata No. 5:ssä.

Hotel Brosundet 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hotel Brosundet on osa 62NORDia – omistautunutta tiimiä, joka räätälöi erilaisia ohjelmia, yöpymisiä, kokemuksia sekä aktiviteetteja Sunnmøren alueella. Ei ole väliä, olitko täällä lomamatkalla tai osallistumassa kokoukseen tai kurssiin, sillä kaikki ovat tervetulleita.

Hyvä paikallistuntemus ja henkilökohtainen palvelu takaavat korkean laadun. Me Hotel Brosundetissa ja 62NORDilla olemme tätä mieltä.

Ålesund on yksi maailman houkuttelevimmista matkakohteista – sinulle, joka haet uusia luontoelämyksiä ja täydellistä kiintopistettä vuonoihin ja Sunnmøren alueen vuoriin tutustumiseen. Miltä kuulostaisi kalastuspäivä merellä, jossa voit itse kalastaa oman ruokasi? Entäpä pieni patikkaretki koskemattoman luonnon keskelle? Tai vaikkapa Ålesundiin ja Sunnmøreen tutustuminen ilmasta käsin, helikopterin kyydissä? Eikä tule tietystikään unohtaa kajakkiretkeä yhdessä alueen monista, henkeäsalpaavan kauniista vuonoista. Täällä mahdollisuudet ovat monet!

Lisätietoja ja yhteystiedot

Mitä nähdä ja tehdä Ålesundissa? Parhaat vinkkimme löydät täältä: 62NORD.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.