Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel Brosundet Ålesund ,  Norja

Hotel Brosundet

Ålesund,  Norja

Hotel Brosundet on hotellihelmi Ålesundin keskustassa. Täällä asut kirjaimellisesti veden äärellä, sillä voit kalastaa suoraan huoneestasi. Syö aamiaista upean näköalan kera, nauti päivän saaliista ARKIVETissa ja hyvästä oluesta Apotekergata No. 5:ssä.

Hotel Brosundet 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Apotekergata No. 5

Ruokaile sunnmørskelaisia pinnanmuotoja ihastellen Restaurant Apotekergata No. 5:ssa. Täällä odotettavissasi on kaudenmukaiet menut, joiden keskipisteenä on laadukkaiden raaka-aineiden käyttö.

Arkivet Bar

Arkivet-baari tunnetaan mukavasta ilmapiiristään, suuresta olut- ja cocktailvalikoimastaan sekä laajasta viini- ja samppanjatarjonnastaan. Tervetuloa eläväiseen baariin, joka sopii kaikkiin tilanteisiin.

Butikken

Sieltä voit ostaa voileipiä ja muita valmiita lounasannoksia, herkullista kahvia ja tuoreita leivonnaisia. Istu alas nauttimaan tai ota mukaan.

Räätälöidyt kokemukset

Miltä kuulostaisi kalastuspäivä merellä, jossa voit itse kalastaa oman ruokasi? Tai kajakkiretki yhdelle alueen monista, kauniista vuonoista? Hotel Brosundetin vieraana voit varata räätälöityjä kokemuksia Ålesundissa ja Sunnmøren alueella.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.