Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel Føroyar Tórshavn ,  Färsaaret

Hotel Føroyar

Tórshavn,  Färsaaret

Hotel Føroyar on kaikki mitä voit toivoa halutessasi kokea Färsaarten perimmäisen olemuksen. Hotellissa on ravintola, baari, viinikellari ja spa, ja se sijaitsee vain 15 minuutin kävelymatkan päässä Tórshavnin keskustasta. Tervetuloa Färsaarille!

Myyttinen luonto on epäilemättä Färsaarten tärkein nähtävyys, ja Hotel Føroyar on suunniteltu heijastelemaan ympärillään olevaa luontoa. Matka alkaa tummista käytävistä muistuttaen yhtä Färsaarten monista upeista luolista, ja jatkuu avautuen hotellihuoneiksi, joista avautuu taianomainen näköala Tórshavniin ja merelle. 

Tórshavn

Hotel Føroyar sijaitsee Färsaarten 18:sta saaresta suurimmalla, vain 15 minuutin kävelymatkan päässä pääkaupungin, Tórshavnin, keskustasta. Koettavanasi on kalasatama, useita ravintoloita ja runsaasti nähtävyyksiä. Kaupunki on tyylikäs sekoitus klassisia turvekattoisia puutaloja ja uutta, modernia rakennustekniikkaa.

Ravintola, baari ja kahvila

Kauniiden hotellihuoneiden lisäksi Hotel Føroyar tarjoaa myös jännittäviä kulinaarisia elämyksiä. Vietä iltaa Ruts Restaurant -ravintolassa, jossa sinulle tarjoillaan pääasiassa paikallisista kausiraaka-aineista valmistettuja annoksia. Syö illallinen ihaillen Tórshavnin parasta näkymää, sillä ydinkeskusta, Nólsoy ja vuonot levittäytyvät heti ikkunoiden ulkopuolella. Päiväaikaan suosittelemme valitsemaan rennon baarimme ja kahvilamme, 1933:n, jossa voit rentoutua virkistävän kävelyn jälkeen. Ehkäpä haluat nauttia kevyen aterian, maistuvan juoman tai vastapaahdetun kahvikupillisen? Täällä voit kokea joka päivä myös näyttävän Afternoon Tean, joka koostuu pienistä voileivistä, kakkusista, skonsseista ja tietenkin teestä ja kahvista. 

Viinikellari

Viihtyisä, pieni viinikellarimme on paikka, jossa voit viettää laatuaikaa yhdessä kollegoiden tai ystävien kesken viininmaistelun ja pikkupurtavan kera. Kokoelmamme sisältää monia maistuvia viinejä kaikkialta maailmasta. Ilmoittaudu Champagne Tasting- tai French Wine Tasting -tilaisuuksiimme, tai nauti Charcuterie-leikkeleiden tai Appetizers-alkupalojen yksinkertaisuudesta lasillisen kera.

Spa ja kuntoilu

Hotel Føroyarin vieraana pääset hyvin varusteltuun kuntoilutilaamme, Ress Fitnessiin. Sieltä löydät kaiken tarvitsemasi voidaksesi harjoitella kunnolla. Haluatko päättää treenaushetkesi tai luontoon suuntautuneen kävelylenkkisi hemmottelemalla itseäs hieman? Ress Spa tarjoaa kaiken kuviteltavissa olevan rentouttavien rituaalien ja hoitojen osalta – syvävaikuttavista kasvohoidoista syvähierontaan, rasul-hoitoon ja infrapunasaunaan asti. Vuoden 2024 loppupuolella avautuu myös spa, jossa voit rentoutua sisä- ja ulkoaltaissa, kivialtaassa, saunoissa, kattoaltaassa, jääaltaassa ja ulkona sijaitsevassa poreammeessa. 

Yhteystiedot

  • Oyggjarvegur 45 100 Tórshavn , Färsaaret

Lentoasemalta

Hotelli sijaitsee 42,2 km päässä Vágan lentoasemalta. Noin 45 minuutin automatka.

Taksi

Suosittelemme yritystä TaxiBil +298 32 32 32

Tietoja Hotel Føroyarista

Hotellihuoneiden määrä

200 kpl

Kokoustilojen määrä

9 kpl

Etäisyys paikallisliikenteeseen

1,3 km bussipysäkille "Í Svanga".

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.