Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Tórshavnissa

Färsaarten pääkaupunki, Tórshavn, on upea matkakohde. Luonto ja kulttuuri elävät rinnakkain ja yhdistyvät ainutlaatuiseen Pohjois-Atlantin arkkitehtuuriin. Lähde opastetulle kierrokselle tai tutustu omin päin.

Kulttuurin, luonnon ja arkkitehtuurin täyttämä pääkaupunki

Tervetuloa Tórshavniin, kauniiden Färsaarten pääkaupunkiin! Tällä viehättävällä kaupungilla on paljon tarjottavanaan pohjoismaisesta luonnosta aina upeisiin luonnonympäristöihin asti. Jos etsit erinomaista paikkaa majoittumiseen vierailusi ajaksi, voit lopettaa etsimisen Hotel Føroyar -hotelliin.

Yövy Hotel Føroyarissa aivan ydinkeskustan ulkopuolella

Hotel Føroyar on erinomainen valinta matkailijoille, jotka kaipaavat mukavuuden ja luonnon täydellistä harmoniaa. Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla mäenharjanteella, josta avautuu mahtava näköala Tórshavnin kaupunkiin ja Atlantille. Modernit huoneet on sisustettu elegantisti, mikä luo viihtyisän tunnelman, joten vieraat voivat todella rentoutua ja nauttia rauhasta. Yksi Hotel Føroyarin vaikuttavimmista tiloista on 360 astetta pyörivä ravintola, jossa vieraat voivat nauttia herkullisesta ruoasta samalla kaupunkiin ja merelle päin avautuvaa panoraamanäkymää katsellen. Ruoka valmistetaan tuoreista paikallisista raaka-aineista, jotka tarjoavat makumatkan ainutlaatuiseen färsaarelaiseen ruokakulttuuriin.

Elämyksiä lähellä

Jos haluat tutustua Tórshavnin ympäristöön, Hotel Føroyar on täydellinen lähtökohta monenlaista tekemistä ja retkiä ajatellen. Voit suunnata patikoimaan kauniille tuntureille tai lähteä veneretkelle rannikkoa pitkin kokemaan upean luonnon lähietäisyydeltä. Seikkailujen ja elämysten täyttämän päivän päätteeksi vieraat voivat rentoutua hotellin kylpylässä, jossa on tarjolla useita rentouttavia hoitoja ja hierontoja. Näin pääset lataamaan akkujasi ja nauttimaan lomastasi täysillä

Lue vähemmän
1 hotelli alueella: Tórshavn

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.