Etkö ole varma, kuinka kirjaudut itse sisään ja ulos? Katso, kuinka helppoa se on itsepalvelupisteessä!

Business man checking in at a self service station

Kaikissa hotelleissa ei vielä ole itsepalvelua. Mietitkö, onko se käytössä hotellissa, jossa aiot yöpyä? Saat tiedon siitä kyseisen hotellin sivuilta, Palvelut-osiosta.


1. Hae itsepalveluasema


Astu sisään aulaan ja etsi sieltä pöytä, jolla on iPad. Mene sinne ja käytä iPadia.


2. Paina painiketta “Check in”


Ei mitään hokkuspokkusta.


lady-winking-self-service-station


3. Etsi varauksesi


Voit löytää varauksesi kahdella tavalla:  1. Kirjoita nimesi ja yöpymistesi lukumäärä. Onko sinulla toinen nimi? Kirjoita sekin ja voit olla varma, että laite löytää varauksesi.

  2. Anna varausnumerosi. Jos olet tehnyt varauksen muulta sivustolta kuin strawberry.fi, muista kirjoittaa meiltä saamasi numero.


4. Maksa ja kirjaudu sisään


Jos et maksa vierailuasi laskulla, maksat sen nyt. Laita vain kortti laitteeseen ja suorita maksu. Sen jälkeen olet valmis kirjautumaan sisään.


5. Saa huoneesi numero ja luo huoneavain


Kun olet painanut painiketta “Check in”, näet huoneesi numeron näytöllä. Sinun ei tarvitse kirjoittaa sitä muistiin, sillä numero lähetetään sinulle myös tekstiviestinä. Sitten on aika luoda huoneavain. Seuraa ohjeita näytöllä: aseta kortti sille varattuun paikkaan tiskillä ja anna tekniikan suorittaa taikuutensa.


Onko teitä useampia aikuisia, jotka asuvat samassa huoneessa? Siinä tapauksessa voit luoda useampia huoneavaimia.


Fyysisen huoneavaimen sijaan voit saada avaimen puhelimeesi sovelluksen kautta. Lue lisää mobiiliavaimista täältä!


6. Anna vierailusi alkaa!


Näethän, sehän oli helppo nakki.


bed-with-pillows-chair


7. Kirjaudu ulos


Ei ajatella liikaa uloskirjautumista nyt, mutta kun on aika jättää hyvästit, painat vain painiketta “Check out” iPadissa, maksat mahdolliset “lisät” ja laitat avainkortin takaisin. Toivottavasti näemme taas pian!
Hyvä tietää


Olen varannut useita huoneita nimelleni. Voinko kirjautua sisään itse?

Huoneissa tulisi oikeastaan olla niiden nimet, jotka niissä todella asuvat. Jos näin ei ole, tarvitset apua sisäänkirjautumiseen.


Voinko kirjautua sisään itsepalvelua käyttäen, jos en ole varannut huonetta suoraan osoitteesta nordicchoicehotels.fi? Kyllä! Mutta kuuma vinkki: Jos varaat suoraan meiltä, saat taatusti alhaisimman hinnan. (Ja vielä alhaisemman, jos olet Strawberryin jäsen.)


Voinko suorittaa check-outin itsepalvelun kautta, jos olen maksanut ennakkoon ja ottanut sitten jotakin minibaarista vierailuni aikana? Tai ylipäätään lisännyt jotakin huonelaskuun?

Kyllä. Kerro vain vastaanotossa, mitä olet ottanut, ja voit maksaa lisämaksut, kun kirjaudut itse ulos. Jos hotellissa, jossa asut, on chat-palvelu, voit myös lähettää viestin.