22. toukokuuta 2023 on suuri päivä. Silloin jätämme Nordic Choice Hotelsille lopulliset hyvästit ja meistä tulee Strawberry. “Mitä se tarkoittaa?”, saatat ihmetellä. Tästä artikkelista saat siihen kaikki vastaukset.

People on a outdoor terrace.

Muutaman viikon kuluttua avaamme uuden sivun, ja sen myötä koko kirja saa uuden nimen: Nordic Choice Hotelsista tulee Strawberry. Olet ehkä kuullut tästä jo viime kesänä, kun uutinen levisi kulovalkean tavoin. Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Suunnittelua, suunnittelua ja hieman lisää suunnittelua, ja nyt sen aika on vihdoin koittanut. Toukokuun 22. päivänä 2023 meistä tulee vihdoinkin Strawberry, mikä tuo mukanaan kaikenlaista jännittävää! Emme pelkästään jatka entiseen tapaan, vaan meistä tulee paljon enemmän. Voit yksinkertaisesti olla tästä iloinen – varsinkin, jos liityt jäseneksemme.


Miksi Strawberry?


Vaikka johtaisit jatkuvasti kasvavaa konsernia, sen ei pitäisi olla lepopaikka. Nyt oli uudistumisen aika, ja itse johtaja Petter Stordalenilla on muutoksesta seuraavaa sanottavaa:


Kasvulla on paikka yrityksemme DNA:ssa, ja tarvitsemme muutoksia, jotta pystymme jatkamaan 25 viime vuoden upeaa kasvua. Pelkkä sopeutuminen ei enää riitä. Meidän on oltava suunnannäyttäjiä. Haluamme tarjota luokkamme parhaita hotellielämyksiä. Haastamme myös roolimme matkailualan toimijana, jotta voisimme olla yhä useammin merkityksellisiä yhä useammalle ihmiselle. Siksi Strawberry merkitsee meille uutta ja jännittävää aikakautta.


25 vuotta sitten yhdestä hotellista alkanut hotelliseikkailu työllistää nykyään noin 17 000 työntekijää ja käsittää reilut 200 hotellia, mukaan lukien valtavan valikoiman ravintoloita, baareja, kahviloita, seurustelualueita, kuntokeskuksia, kylpylöitä, kokous- ja kongressitiloja, tapahtumapaikkoja +++. Tämä tarjoaa mahdollisuuden todella mieleenpainuvien kokemusten luomiseen, ja sen Strawberry aikoo hyödyntää täysillä.


Petter Stordalen at stage at VK 2023_16_9Petter Stordalen puhuu Strawberrysta näyttämöllä 3 000 työntekijän edessä sisäisessä kongressissa talvella 2023.


Strawberry – mitä tulee tapahtumaan?


Olemme aina olleet ja tulemme jatkossakin olemaan hotellialan kapinallisia – ja nyt viemme tämän vision askeleen pidemmälle. Emme syyttä luokittele itseämme “More to explore” -sloganin alle. Strawberry tulee edustamaan monenlaisia elämyksiä. Kyseessä ei ole pelkästään hotellien varausportaali, vaan myös kaikenlaisten kokousten ja kongressien, laajan ravintola- ja baarivalikoiman, spa- ja hyvinvointipalveluiden, ikimuistoisten tapahtumien ja yhteistyökumppaneiden kokemusten, eikä suinkaan vähäisimpänä, lukuisten kaikille jäsenillemme tarjoamiemme etujen tarjoaminen.


Sovelluksemme ja verkkosivustomme kautta kaikki – erityisesti jäsenet – pääsevät käsiksi elämyksiin kaikkialla Pohjoismaissa. Ei pidä myöskään unohtaa sitä, että saat myös Pohjoismaiden rajojen ulkopuolelle ulottuvia etuja (stay tuned...) Uskallamme yksinkertaisesti luvata, että Strawberry tekee elämästäsi...  • hauskempaa

  • merkityksellisempää

  • jännittävämpää


...Ja kukapa ei haluaisi hauskempaa, merkityksellisempää ja jännittävämpää elämää?


Puhutte jäseneksi liittymisestä... Miksi minun pitäisi tehdä niin?


Voit liittyä jäseneksi jo tänään, ja jäsenyytesi siirtyy automaattisesti uudelle nimellemme 22. toukokuuta. Jos liityt jäseneksi tänään, varmistat saavasi kaikki uudet jäsenedut käyttöösi heti, kun ne julkaistaan – ja voit alkaa nauttia niistä heti (ja usko meitä, tulet tekemään niin!)


Jäsenenä saat aina etulyöntiaseman kaikkiin tarjouksiimme. Sen lisäksi, että tulossa on uusia etuja (jotka ovat salaisia vielä muutaman viikon ajan), nykyiset etumme pysyvät edelleen voimassa – eivätkä ne ole pelkkää sanahelinää. Mitä korkeamman jäsenyystason saavutat, sitä enemmän etuja saat. Emme siis sano, että palveluidemme käyttäminen ilman jäsenyyttä on ajanhukkaa, mutta jäsenyyden avulla saat niistä paljon enemmän irti!


Mitä konkreettisia etuja jäsenyydestä sitten on?


Jännittävistä uusista eduista ilmoitetaan muutaman viikon kuluttua, mutta "vanhoihin" etuihin, joista voit nauttia jo nyt, kuuluvat jäsenalennus joka kerta varatessasi hotellihuoneen, ilmainen kahvi kaikissa hotelleissa, etuosto-oikeus kampanjoihin, varaaminen ilman maksukorttitietoja, valikoima yhteistyökumppaneiden tarjouksia ja etuja sekä kaikista hotellivarauksista saamasi pisteet, joiden avulla voit kerätä tarpeeksi pisteitä palkintoyötä varten tai käytettäväksi valikoimaltaan runsaassa pistekaupassamme.


Stay tuned...


Uusi aikakausi on alkamassa, joten on aika pitää tiukasti kiinni. Suuret, jännittävät asiat koittavat vain päivien päästä. Ja voimme paljastaa, että olemme jo kauan sitten aloittaneet myös jotakin melko kunnianhimoista: Seuraavien vuosien aikana kaksinkertaistamme vieraidemme valittavissa olevien hotellien määrän sekä keksimme upouusia palveluita, joiden avulla teemme niin hotelliyöpymisistä kuin kaikesta muustakin saumattomia ja muistoja herättäviä kokemuksia, jotka ansaitsevat paikkansa muistikirjoissa, historiankirjoissa, päiväkirjoissa ja muistoissa, joita kannamme mukana sydämessämme (emme siis ujostele!)


Emme malta odottaa pääsevämme pian näyttämään sinulle, mitä kaikkea meillä on tarjottavanamme. Pysy kuulolla tulevina viikkoina, jolloin kuulet lisää jännittäviä uutisia siitä, mitä Strawberrylla on tapahtumassa – sillä se ei ole ihan pikku juttu. Liity jäseneksemme jo tänään, äläkä unohda merkitä 22. toukokuuta kalenteriisi. Onko päivämäärä jo ylhäällä? To be continued…