Kesästä 2019 alkaen voit kirjautua sisään Clarion Hotel® Osloon, joka avaa ovensa Norjan uusimmassa, Bjørvikan kaupunginosassa. Tästä tulee hotelli niille, jotka haluavat olla keskellä taide- ja kulttuurikokemuksia. Hotellin naapureina ovat Oopperatalo ja Munch-museo ja aulassa tulee riippumaan alkuperäinen Munch-taideteos.

Facade Clarion Hotel Oslo rendered

Kaupungin uusi galleria

Jep, luit aivan oikein! Clarion Hotel® Oslo ei ole hiljainen, kun se avaa ovensa, ja se tulee olemaan ensimmäinen hotelli, jonka aulassa on aito ja alkuperäinen taideteos, jonka Edvard Munch on signeerannut. Tämä on yksi seuraus siitä, että Clarion Hotel Oslo ja Clarion Hotel® The Hub ovat yksi uusista Munch-museon pääsponsoreista.

Ja taidekokemus ei pääty siihen! Hotellissa tulee olemaan pysyvä taidenäyttely, minkä lisäksi siellä järjestetään tilapäisiä näyttelyitä ja tapahtumia – kaikki yhteistyössä Oslon kulttuurilaitosten kanssa.

Clarion Hotel Oslo lobbyClarion Hotel® Oslon aula. Odotamme innolla maailmanluokan designia.

Ainutlaatuinen sijainti

Jos tulet junalla tai linja-autolla Oslo Sentralstasjon -asemalle, olet vain lyhyen kävelymatkan päässä mukavasta yösijasta. Kun olet vetänyt matkalaukkuasi 500 metriä, olet perillä hotellissa Bjørvikassa, “viivakoodikortteli” Barcoden vieressä. Hotellin naapureina ovat Oopperatalo, uusi Munch-museo, joka avataan vuonna 2020, sekä Oslonvuono.

CL Oslo standard dbl romTältä näyttää kahden hengen Standard-huone.

255 huonetta, sviittejä ja modernit kokoustilat

Liikematka, huvimatka tai jokin aivan erityinen syy? Hotellissa on 255 huonetta, ihania sviittejä ja kapasiteetti 1200:lle kokoukseen osallistuvalle 1500 neliömetrin alueella. Pakkaa halutessasi mukaan myös hikipanta, sillä täällä on myös hyvin varustettu kuntosali.

Shutter Bar

Shutter Bar on paikka, jossa voit pistäytyä, kun haluat saada jotain maistuvaa juotavaa. Kesäkuukausina voit käyttää aurinkovoidetta, laittaa aurinkolasit nenällesi, istua ulkoterassille ja nauttia Oopperatalon katosta heijastuvista auringonsäteistä.

Clarion Hotel Oslo shutter barHaluatko drinkin? Tervetuloa Shutter Bariin.

Tervetuloa Clarion Hotel® Oslo!


Tutustu hotellivalikoimaamme Oslossa tästä!