Uutinen, jonka Strawberryin perustaja Petter A. Stordalen paljasti lehdistötilaisuudessa, on rakenteilla oleva uusi hotellitorni, joka yhdistyy nykyiseen Quality Hotel Arlanda XPO. Hotelli saa näin ollen 419 hotellihuonetta sekä huomattavasti paremmat edellytykset suuremmille messuille ja kokouksille Arlandan alueella. Suuri osa uudesta lentokenttäkaupungista tulee olemaan messualuetta, joka saa nimekseen Scandinavian Xpo.

Scandinavian Expo at Stockholm Arlanda Airport
Arlandan alueen uutta Airport City Stockholm -lentokenttäkaupunkia koskevat suunnitelmat ovat korkeat!

"Arlandan potentiaali on valtava ja rakastan sitä, että meillä on mahdollisuus olla mukana alueen kehittämisessä", Petter A. Stordalen sanoo.Arlandan alueen uudisrakentamista koskevassa lehdistötilaisuudessa Petter piti jälleen inspiroivan puheen, joka sai tietysti raikuvat suosionosoitukset!


Petter A. Stordalen henkilökunnan kanssa hotellissa.


”Et tule tunnistamaan paikkaa kahden vuoden kuluttua”


Quality Hotel Arlanda XPO henkilökunta odottaa hotellin kunnostusta innolla. Tällä hetkellä on käynnissä piirtämistyö koskien fantastisen hotellin rakentamista valtavalle messualueelle.


Tobias Pettersson nykyisellä vastaanottoalueella


– Siitä tulee aivan mahtavaa! Et tule tunnistamaan paikkaa kahden vuoden kuluttua. Nyt suunnittelemme sitä, miltä hotelli tulee tarkalleen näyttämään, sanoo Tobias Pettersson, joka on Quality Hotel Arlanda XPO -hotellin General Manager.


Rakennuksen ulkonäön suhteen on jo selvää, että siitä tulee torni, mutta sitä miltä hotelli tarkalleen ottaen tulee näyttämään, ei ole vielä päätetty. Huomattava muutos on se, että kunnostuksen jälkeen hotelli ja kokousalue tullaan kokemaan huomattavasti yhtenäisempänä kuin koskaan aiemmin.


– Toisesta tornista tulee yhtä korkea kuin tämä, tai hieman korkeampi, ja tornit tullaan yhdistämään jonkinlaisella sillalla. Tällä hetkellä kokoustilat sijaitsevat vähän matkan päässä hotellilta, kun taas tulevaisuudessa ne sijaitsevat itse hotellin yhteydessä. Sen me ansaitsemme! Tobias Pettersson sanoo.


Vieraat eivät tule huomaamaan paljoakaan kunnostus- ja laajennustyöstä.

– Hotellimme on koko ajan auki ja tulemme kunnostamaan sitä vähän kerrallaan. Teemme kaikkemme, jotta emme häiritsisi vieraita. Toivomme heidän tulevan uteliaiksi näkemään sen, mitä tuleman pitää, Tobias Pettersson toteaa lopuksi.


Hyvästi tylsähköt tilat ja inspiroimaton ympäristö – tervetuloa Ruotsin raikkain messualue mahatavalla sijainnillaan Arlandassa. Strawberry satsaa paljon rakentamalla hotellitornin keskelle uutta Scandinavian Xpoa! Milloin tapaamme?


Tietoja uudesta hotellitornista  • Lasketaan valmistuvan vuonna 2020

  • Kyseessä on nykyinen hotelli Quality Hotel Arlanda XPO, jota uudistetaan ja laajennetaan

  • Hotelli tulee tarjoamaan yhteensä 419 hotellihuonetta (tällä hetkellä huoneita on 228)

  • Kokous- ja tapahtumatilat tulevat olemaan valtavat (kokonaiset 2323 m2), sisältäen 13 kokoushuonetta ja kokonaiskapasiteetin 720 henkilölle.

  • Hotelli tulee investoimaan myös suureen kuntoilualueeseen sekä aulabaariin seurustelua varten